Krzychu126 Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 http://www.jadarhobby.pl/italeri-3849-volvo-showtruck-p-16411.html http://www.jadarhobby.pl/italeri-peterbilt-p-16410.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Krzychu126 jak byś inboxa tego peta znalazł to daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Też podłaczam sie do tej prośby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Jakoś nigdzie nie mogę znaleźć inboxa a też chętnie bym sobie zobaczył ale znalazłem "ciekawą wariację" na temat tego modelu. !!!Uwaga!!! To jest Peterbilt 378 od Italeri... http://www.rocketfin.com/mtm/peterbilt_378_green.cfm Mi tam się podoba i naczepkę ma fajną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 WOW, niezły ten sleeper czy jak to tam się pisze. Gościu miał niezły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 AAAAAAhaha...!!! Mam!!! http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?threadid=15948 Dobry jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Ej no... wszyscy tak bardzo chcieli zobaczyć inbox tego modelu i kiedy w końcu go znalazłem to tylko ja się nim podniecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 nie tylko ty bo i ja go szukalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 No w końcu się na coś przydałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 In-Box Volva : http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?postid=153288#post153288 Zmiana tylko kalki, ale czego można było się spodziewać haha. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Czyli wszystko po staremu, żadnych udziwnień ze strony producęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Nom. Moge potwierdzic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Tak zgadza się Truckerek, po prostu inne kalkomanie i tyle się zmieniło jak zwykle. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Na dodatek te kalki są paskudne tak samo jak oryginał na którym się wzorowała Italerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Czy ja wiem mi tam się podobają poprostu kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Właśnie to kalki do niczego nie pasują, no chyba ze zrobili by ciągnik z naczepa w tym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Nie wiem co Wam nie pasuje, najczęściej tak jest, że ciągnik jest po tuningu malowany aero i w ogóle wypas, a naczepa zwykła ładna firana w kolorze bazowym ciągnika, albo chrom - jak w Dalija Sped Legenda - beczka jest chromowana, tak w Scanii PARS firana może być granatowa. Pewnie to Volvo ciągnie chromowaną beczkę albo firanę w kolorze szarym albo jasnoniebieskim. Pasuje też zwykła biała chłodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Odkopie temat Wie ktoś jakie są planowane nowości na rok 2009 ??? Czy dalej oczekujemy modeli które miały wyjść rok temu Bo jeżeli tak to jest jakieś info w sprawie tej naczepy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Też jestem ciekaw czy wyjdzie ta naczepa. Italeri by się mogło chociaz raz postarac a nie taką kiszke odwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 JUż czasem się zastanawiam czy stare Italeri nie jest lepsze od nowszego, oby wyszła wanienka, ale w zasadzie nie trudną taka zbudować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Znając życie to tak. Jak wyjdzie to wszyscy zrobią Hurrra, a potem będzie płacz, ze rama jest z szmitki tylko ze krótsza, a "paka" jest zrobiona na odpierdziel. Otóż, lepszy rydz niż nic. Więc, nie ma co narzekać, tylko trzeba się modlić. Ja będę się modlił aby w tym roku Italerka wypościła okrągłą cysternę, bo ten oval to do niczego podobny nie jest. A taka piękna okrągła Cysterna, to miód. No ,ale nic , będziemy się gorliwie modlić, alby zarząd Italeri, zmądrzał, i zaczął robić, "ciekawsze" modele. Albo chociaż bardziej realistyczne, a nie R380 tu V8................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Po co robić lepsze jak te się sprzedają? Prawa rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Po co robić lepsze jak te się sprzedają? Prawa rynku. Raczej błędne koło - sprzedają się te, bo innych nie ma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Po co robić lepsze jak te się sprzedają? Prawa rynku. Raczej błędne koło - sprzedają się te, bo innych nie ma. Pozdrowienia Racja, gdyby ktoś zrobił (nie Italeri) "oryginalniejsze" modele choćby Scanii, to zaraz spadła by sprzedaż w/w producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 No naczepka-wywrotka powinna wyjść. Obok kilku nowych, ciekawych modeli np. Mercedes Max czy jakoś tak, jest ona zamieszczona już w katalogu na rok 2008 jako NEW. A kilka z tych modeli jest już na sprzedaż. Ja też czekam na Dumper Trailer, pytanie tylko jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi