Gość Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Potraficie czytać ze zrozumieniem, czy może robicie idiotę ze mnie lub z siebie? Podałem linka do sklepu: SKLEP W sklepie tym są dostępne: - Freightliner: TU - Naczepa reedycyjna 1: TU - Naczepa reedycyjna 2: TU. Normalnie gorzej niż z dziećmi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Potwierdzam, były linki do naczep bo sprawdzałem jeszcze... Czytajcie ludzie trochę.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 18 Listopada 2009 Share Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki myślałem, że nie chodzi o te modele , tylko o modele italerki nie doczytałem sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Nowy zestaw akcesoriów do trucków już są w polsce http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1584243&kateg=100079 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Woo Huu...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 Apropo... Trabant http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1584403 T1 Samba http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1584408 8000S http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1584413 Niedawno zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Ten Büssing jest po prostu cudny. Chyba go zażyczę od Gwiazdora pod choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Ja poproszę Mikusia o Trampka Cena ogóra troszkę powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Na grudzień 2009 Revell zapowiada taki model: (foto ze strony http://www.revell.de/en) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2009 Ukazała się reedycja Dodge 69 L-700 z cysterną ze stajni Lindberg'a: nr kat. 73072 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 był na allegro juz ten dodge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Pojawiła się już limitowana edycja Revellowskiego Trabanta. Na eBay model ten jest droższy od normalnej wersji o około 10 euro, Dostępny jest już także model Ferrari California z dachem. Cena taka jak wersji bez dachu. Nowości Revella na pierwszy kwartał 2010: 02/2010 1/24 07533 Heavy Duty Trailer - wznowienie 02/2010 1/25 07464 Peterbilt 353 - wznowienie 04/2010 1/25 07344 VW T3 "Westfalia Joker" - wznowienie żródło: KLIK Z nowości Tamii w lutym pojawi się Nissan GT-R Taisan (R32), skala 1/24 Ciężarówki z AMT (część z tych modeli już chyba się ukazała) I jeszcze nowości Fujimi na grudzień: FUJIMI GRUDZIEŃ 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Ale jazda!!! Tylko kasy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 A wiadomo coś o jakichś nowościach italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 O kurde!!! Mi by się przydało logging trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 No to szczeka mi opadła, jest sporo modeli a czekałem na wznowienie T3 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Pytanie. Czy naczepa do przewozu drewna ATM obejmuje zabudowę na ciągnik? Jak jest to rozwiązanie i czy w takiej Scanii Italeri mogę to założyć bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Na jakiejś aukcji na allegro było pokazane i na samochód zakładasz kraty ochronne i obrotnice z konicami no a reszta to wiadomo(wózek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=972040 Jakby ktoś był ciekaw jak wyglądać prawdopodobnie będzie T 3jka z Revell'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Mam pytanko szukałem magnumki a teraz na alegro pojawiły się zestawy z citroenem.Jest ich nawet kilka sztuk.Nie wie ktoś może czy magnumki znowu zaczęły wychodzic bo sa po 200 a jak by wychodzily to beda taniej. A w sklepie hobbysta znowu pojawiły się akcesoria te nowe jakby ktoś chciał. Prosze o szybką odpowiedz bo nie wiem czy zbierać kase czy czekać. Zgóry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 To taka promocja, jest co roku, wychodzą po niższej cenie zestawy "rajdowe/wyścigowe" . Jak masz okazje kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Dzięki kolego jest ich troche a aukja jeszcze 8 dni to sie wstrzymam ale kupie.No właśnie jeszcze też actros Ducati jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Nom ja kupuje ten zestawik I zaczynam przygodę z truckami Z tego co widzę to jest to przepak magnumki z Italeri i xsary z Hellera Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Tu to dopiero jest promocja: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=110735&kateg=100079 O ile to nie błąd Ja Wam jednak polecam zakup zestawu rajdowego z Revell'a - naczepa jest wykonana o niebo lepiej - to nie są przepaki. Lepsza jest konstrukcja wózka naczepy (są np. błotniki), ściana boczna jest w całości, a nie z dwóch części jak u Italerki (odpada szpachlowanie, szlifowanie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Na przełomie grudnia i stycznia Revell z za oceanu wypuszcza na rynek Kenworth'a oczywiście w skali 1:25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi