Rafał Kobiela Napisano 12 Września 2010 Autor Share Napisano 12 Września 2010 Kiedy znów mam kompresor można wrócić do pracy. Poprawiłem daszek położyłem kalki oraz polakierowałem model lakierem błyszczącym. I pobawiłem się trochę w odpryski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 Poprawiłem parę rzeczy min. dach czy kierownicę. Model już po lakierze i washu. Następnie poukładałem bambetle na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Parę fotek. Modelik już pobrudzony. Poprawiłem dach i domalowałem światła z przodu. Zostało jeszcze tylko parę kosmetycznych poprawek. Cykałem na szybko bo mi bateria siadła i dlatego tylko tyle zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Trochę dach nie w deche no i szkoda ze szyby straciły przezroczystość, ale oprócz tego jest zajefajnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Trudno o czyste szyby w Iraku. Zakurzenie na modelu to chyba podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Myślę, że model HUMVEE można uznać za kończony. Parę nowych fotek na dioramce oraz z Abramsem. Modelik będzie można zobaczyć na konkursie w Warszawie oraz prawdopodobnie w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Modelik będzie można zobaczyć na konkursie w Warszawie oraz prawdopodobnie w Lublinie. To się cieszę, bo zjawię się tam osobiście i już wiem, że będzie co podziwiać Modelik ładny, fakt faktem ten dach dziwny ale w całości świetny i przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Dach dużo przeżył, ale myślę, że wygląda lepiej aniżeli ten plastikowy. Na którym z tych konkursów będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Bardzo ładny ten Humvee Szczególnie podobają mi się oponki i ten karton wody pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Dach dużo przeżył, ale myślę, że wygląda lepiej aniżeli ten plastikowy. Na którym z tych konkursów będziesz? Wygląda, wygląda Na pewno w Lublinie, może w Wa-wie też będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Powiem szczerzę nie wygląda to z byt dobrze tylko bardzo dobrze. Czekam na figurki i oczywiście ''Black Hawk-a'' , który trochę zdominuję tą senkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 19 Września 2010 Autor Share Napisano 19 Września 2010 Black Hawk już zaczęty. Złożyłem już górny wirnik oraz część przedziału dla żołnierzy. Do figurek na razie nie mam siły. Jedną z figurek malowałem chyba z 5 razy a efekt dalej mnie nie zadowala. Do konkursu w Warszawie myślę, że wstrzymam się z dioramą, bo i tak jej nie skończę, a chcę jeszcze dokończyć B1 Centauro czyli mój ulubiony kołowy pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2010 Dawno mnie tu nie było Ostatnio mało robiłem, ale teraz przyszedł czas na aktualizację. Postawiłem słupy i założyłem jeden drut na próbę. Dodałem tez kępki trawy (dzięki Krzysiek ), oponę i butelkę. Teraz postaram się coś pobawić przy figurkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2010 Zaśmieciłem trochę kącik i dodałem druty na słupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Grudnia 2010 Share Napisano 5 Grudnia 2010 Ooo, moja trawka Ładnie wygląda No i nie ma tego świecenia się wyschniętego kleju co mi się niestety przydarzyło na dioramce Pantherturm (zainteresowanych informuję, że zbieram się w sobie do zrobienia galerii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Prosimy o dalszy ciąg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi