Rafał Kobiela Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 Kiedy znów mam kompresor można wrócić do pracy. Poprawiłem daszek położyłem kalki oraz polakierowałem model lakierem błyszczącym. I pobawiłem się trochę w odpryski: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Poprawiłem parę rzeczy min. dach czy kierownicę. Model już po lakierze i washu. Następnie poukładałem bambetle na pace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Parę fotek. Modelik już pobrudzony. Poprawiłem dach i domalowałem światła z przodu. Zostało jeszcze tylko parę kosmetycznych poprawek. Cykałem na szybko bo mi bateria siadła i dlatego tylko tyle zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Trochę dach nie w deche no i szkoda ze szyby straciły przezroczystość, ale oprócz tego jest zajefajnie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Trudno o czyste szyby w Iraku. Zakurzenie na modelu to chyba podstawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Myślę, że model HUMVEE można uznać za kończony. Parę nowych fotek na dioramce oraz z Abramsem. Modelik będzie można zobaczyć na konkursie w Warszawie oraz prawdopodobnie w Lublinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Modelik będzie można zobaczyć na konkursie w Warszawie oraz prawdopodobnie w Lublinie. To się cieszę, bo zjawię się tam osobiście i już wiem, że będzie co podziwiać Modelik ładny, fakt faktem ten dach dziwny ale w całości świetny i przyjemny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Dach dużo przeżył, ale myślę, że wygląda lepiej aniżeli ten plastikowy. Na którym z tych konkursów będziesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Bardzo ładny ten Humvee Szczególnie podobają mi się oponki i ten karton wody pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Do usunięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Dach dużo przeżył, ale myślę, że wygląda lepiej aniżeli ten plastikowy. Na którym z tych konkursów będziesz? Wygląda, wygląda Na pewno w Lublinie, może w Wa-wie też będę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir.michal Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Powiem szczerzę nie wygląda to z byt dobrze tylko bardzo dobrze. Czekam na figurki i oczywiście ''Black Hawk-a'' , który trochę zdominuję tą senkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Black Hawk już zaczęty. Złożyłem już górny wirnik oraz część przedziału dla żołnierzy. Do figurek na razie nie mam siły. Jedną z figurek malowałem chyba z 5 razy a efekt dalej mnie nie zadowala. Do konkursu w Warszawie myślę, że wstrzymam się z dioramą, bo i tak jej nie skończę, a chcę jeszcze dokończyć B1 Centauro czyli mój ulubiony kołowy pojazd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 Dawno mnie tu nie było Ostatnio mało robiłem, ale teraz przyszedł czas na aktualizację. Postawiłem słupy i założyłem jeden drut na próbę. Dodałem tez kępki trawy (dzięki Krzysiek ), oponę i butelkę. Teraz postaram się coś pobawić przy figurkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted December 5, 2010 Author Share Posted December 5, 2010 Zaśmieciłem trochę kącik i dodałem druty na słupach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Ooo, moja trawka Ładnie wygląda No i nie ma tego świecenia się wyschniętego kleju co mi się niestety przydarzyło na dioramce Pantherturm (zainteresowanych informuję, że zbieram się w sobie do zrobienia galerii) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalw Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Prosimy o dalszy ciąg . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts