Panzer4 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Dłubię już ją od dłuższego czasu. Fajny modelik. Poza tym podoba mi się ta żaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Piękna żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Samochodzik... jak z Pana Samochodzika. Musisz tylko jeszcze Klossa do kompletu wykombinować Troszkę zoom nie wyszedł na dobre pomalowanej pukawce... Ale to tylko zoom. Jak zwykle masakrujesz detalami PS. Radek kupił aero, Radek kupił aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 Dzięki! Klossa nie będzie:) Będzie za to Giuseppe w Warszawie Makro na pukawkę zrobione jak była w połysku po sido. Zrobię wkrótce następne jak dodam kilka obić. Małej pukawce też zrobię. A kupiłem. Powiem Ci, że piękna rzecz, chociaż w naszej skali to się więcej miesza, wlewa, wylewa i czyści, niż maluje Ale można robić super rzeczy A Ty tego Austina pokazuj :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Wanna :} Kolejny fajny Włoch. Patrzę z zainteresowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 ale ślicznotka! może jeszcze trochę popracuj nad kolorami siedzeń, coś tam da się wyciągnąć bo chwilowo są płaskie. kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 może jeszcze trochę popracuj nad kolorami siedzeń, coś tam da się wyciągnąć bo chwilowo są płaskie. Już są po pierwszym cieniowaniu olejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Bardzo ładnie. Pukawka - robota pierwsza klasa. Całość prezentuje się smakowicie. Jakim kolorem malowałeś opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Maja 2010 Autor Share Napisano 19 Maja 2010 To jest Tamiya XF-63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 To jest Tamiya XF-63 Dzięki. Bardzo ładnie wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Przyjemny modelik- mam pytanie, skąd ta lufka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 Lufa to zaadoptowana RB Model dla Flak 20mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Dzięki, nie wpadłbym na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Piękny. Tylko pokrętło do wymiany - zrób sam albo trawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 Ale, że które pokrętło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2010 Na dzień dzisiejszy położyłem pierwszą warstwę bazy na zewnątrz pojazdu (środek skończony w 99%). Teraz muszę znaleźć dodatkowych 8 kanistrów, żeby skończyć ten model. Na razie pracę wstrzymuję, bo jak widać na zdjęciu kilka części już się odłamało przy okazji odwracania i przekładania, tak więc dopóki nie skończę burty, dopóty się nie ruszam żaby. Do zdjęć oczywiście wszystko montowane na sucho lub na blue tac więc krzywo niemiłośernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Do zdjęć oczywiście wszystko montowane na sucho lub na blue tac więc krzywo niemiłośernie. To dobrze bo już się przestraszyłem, że koło tak krzywo przykleiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 Baza kolorowa, pierwsze cieniowanie, obsmarkane sidoluxem. Teraz będą kalki i oleje. Figurka w zasadzie skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 No całkiem niezła robota. Jestem ciekaw efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 pojazd prześliczny, pacynka taka sobie, ja bym nad nią jeszcze posiedział. czekam na ciąg dalszy i już się ślinię na efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Nie przegiąłes troszkę z ilością odrapek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Listopada 2010 Autor Share Napisano 14 Listopada 2010 Właśnie może odrobinę... Ale w zasadzie i tak około 25% zniknie pod tensocromami i pigmentami. Myślę, że na końcu powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 16 Listopada 2010 Autor Share Napisano 16 Listopada 2010 Następny krok. Chyba przedobrzyłem z wyostrzaniem zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 broń wygląda bardzo matowo - zrobisz z tym coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi