Marek Świderski Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Lutego 2007 Autor Share Napisano 11 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 No popatrz a nawet czasami latał. Jak widzę to rzeczywiście sprinterska relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 13 Lutego 2007 Autor Share Napisano 13 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reiden Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Szybki kurde Lopez na amfetaminie no.... Jutro kalki i oblot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Nom, tempo naprawdę szybkie. A malowanko Tobie fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Ten antracyt, to co to za farba (o jakis symbol mi chodzi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Coraz lepiej zaczyna się prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Samolot a reczej s a m o l o c i k ma skrzydło a reczej s k r z y d e ł k o, dla porównania statecznik poziomy od F-14 w tej samej skali. Pewnie dlatego tez spadaly jak kaczki W niemczech bylo nawet powiedzenie : Willst Du einen Starfighter haben, kauf dir einen großen Acker und habe etwas Geduld. Co w wolnym tlumaczeniu znaczy - Chcesz miec Starfightera ? Kup duza dzialke i troche poczekaj PS. Modelik Ci cacy wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Lutego 2007 Autor Share Napisano 14 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 No tos mi powiedzial... Prawde mowiac, bardziej mi chodzilo o konkretna farbe, ktorej Ty uzyles... Co do tego spadania tych 104-rek, to to jest raczej tak, ze one spadaly, bo byly zle wykorzystywane (gdzies kiedys jakis artykul na ten temat czytalem). Samolot mial byc typowym mysliwcem przechwytujacyn, latajacym na duzych predkosciach, kiedy to mala powierzchnia nosna nie jest przeszkoda, a wrecz zaleta. Natomiast wykorzystywanie tego samolotu jako maszyny, powiedzmy, wielozadaniowej nie bylo dobrym pomyslem i stad braly sie problemy ze spadaniem... EDIT: A jezeli chodzi o model, to nie bede kadzil, bo Marek znowu pomysli, ze kase chce od niego przyczyc, czy cos... Poza tym, to juz wiadome, ze wszystkie jego modele trzymaja najwyzszy poziom, wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Nie jest łatwo jednym słowem zdefiniować kolor "antracyt" w zależności od źródła podającego jak on wygląda to jedni mówią, że jest to "bardzo ciemny szary" inni, że "wyblakły czarny" i bądź tu mądry człowieku i stawiaj kreski Acha, no wlasnie o to mi chodzilo... Niedlugo stane przed takim samym problemem przy malowaniu szpiega (zaczalem znowu przy nim dlubac ). Myslalem moze, ze dorwales gdzies jakas konkretna farbke o kolorze "Antracyt". Ja jeszcze gdzies czytalem, ze jak juz wymieszasz sobie farby (na moj gust, antracyt to bardziej wlasnie wyblakly czarny) i pomalujesz nimi model, to fajnie taki kolor wyglada, jak sie na niego rzuci jeszcze lakier, zabarwiony leciutko niebieskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Witam. Z tego co mnie pamięc nie myli taką farbkę robił HUMBROL nr 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Ale tempo prac. Przegapiłem początek, nie minął tydzień a tu już prawie koniec A ten Twoj Rafale pojawił się gdzieś w formie relacji albo galerii? Nie wiem czy też nie przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Humbrola 85 mam i to farbka o nazwie Coal black - czyli wegielek. I tak naprawde to jest zwykly czarny polmat. W ogole do eksperymentow kupilem wszystkie odcienie czarnego z oferty Humbrola. Kiedys byla jeszcze taka farba o nazwie Tarmac (asfalt), nr 112 albo 113, nie pamietam dokladnie, ale juz jej Humbrol nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 A ten Twoj Rafale pojawił się gdzieś w formie relacji albo galerii?Rafale? Marek, robiles jakiegos Rafale'a, przyznaj sie! Czy Krzyskowi chodzi raczej o Typhoona? Warsztat: viewtopic.php?t=1419 Galerai: viewtopic.php?t=2171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Chodzi mi o Rafale z tej fotki na dole poprzedniej strony. Tam gdzie Marek demonstruje antracyt. A pytam dlatego że Rafale M mam w najbliższych planach (marzec mam nadzieję), a to co dał Revell trochę odbiega od produkcyjnej wersji i jestem ciekaw jak sobie inni radzą z przeróbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Marek zrobił przecież Rafale...a przynajmniej zaczął bo go znaleźć na forum nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 ....Rafale był tu Jeszcze nawet cos tam pisalem. Wszystko Twoja, Marek, wina... Robisz tyle tych modeli, ze sie czlowiek nawet polapac nie moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Robisz tyle tych modeli, ze sie czlowiek nawet polapac nie moze... - wlasnie, moze czas ustalic jakies limity ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi