quidamcorvus Napisano 9 Listopada 2022 Autor Share Napisano 9 Listopada 2022 Galeria: Elfowie Wysokiego Rodu z Ulthuanu. Stronnicy - Wojownik Cienia IV. Wojownicy Cienia to trzecia grupa stronników, służąca w szeregach Elfów Wysokiego Rodu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #77 edycji Figurkowego Karnawału Blogowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 17 Listopada 2022 Autor Share Napisano 17 Listopada 2022 Galeria: Jaszczuroludzie z Lustrii. Stronnik - Jeźdźcy Terradonów I. Jeździec Terradonów to kolejny ze stronników, który służy w szeregach Jaszczuroludzi z Lustrii w Warheim FS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 19 Listopada 2022 Autor Share Napisano 19 Listopada 2022 Galeria: "W górach szaleństwa" od Medusa Project. Postanowiłem na chwilę odpocząć od budowy modułowego stołu z ruinami Mordheim i pomalowałem zestaw modeli W górach Szaleństwa od Medusa Project, który zrecenzowałem w miniony wtorek, a który wciąż możecie nabyć na trwającej na Kickstarterze zbiórce. Modele pomalowałem głównie przy użyciu Contrastów i Technicali od GW, a śnieg zrobiłem z kleju PVA zmieszanego z sodą oczyszczoną. Malowanie zajęło mi około 5 godzin, w trakcie których wysłuchałem dostępne na Storytel audiobooki Zew Cthulhu oraz Przypadek Charlesa Dextera Warda i Kolor nie z tej planety, a efekty możecie obejrzeć na poniższych zdjęciach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 Oh Yeah ! Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 Galeria: Grasanci Chaosu. Stronnicy - Kawalerzysta Chaosu III. Zwierzoludzie to stronnicy, którzy służą potężniejszym bohaterom stojącym na czele Grasantów Chaosu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #69 edycji FKB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2022 Galeria: Zbrojna kompania z Ostlandu. Niewolnik V, stronnik. Dziś mam dla Was zdjęcia piątego niewolnika Zbrojnej kompanii z Ostlandu. Niewolnik to model od Dunkeldorf Miniatures. Więcej o niewolnikach możecie przeczytać TUTAJ. Zapraszam do oglądania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 15 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2022 Galeria: Elfowie Wysokiego Rodu z Ulthuanu. Stronnicy - Wojownik Cienia V. Wojownicy Cienia to trzecia grupa stronników, służąca w szeregach Elfów Wysokiego Rodu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #77 edycji Figurkowego Karnawału Blogowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2022 Galeria: Jaszczuroludzie z Lustrii. Stronnik - Jeźdźcy Terradonów II. Jeździec Terradonów to kolejny ze stronników, który służy w szeregach Jaszczuroludzi z Lustrii w Warheim FS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 Galeria: Grasanci Chaosu. Stronnicy - Ogar Chaosu I. Zbudowane właściwie tylko z mięśni i kłów, Ogary Chaosu są brutalnymi, krwiożerczymi bestiami i niespożytymi łowcami. Wypaczone tak na ciele, jak na umyśle, grasują w dziczy, łącząc się w mroczne watahy i polują na wszystko, od zbłąkanego dziecka po młode mamuta. Ich głód surowego mięsa jest tak wielki, że gotowe są rzucić się bez opamiętania na najeżony włóczniami szereg. Jedyną rzeczą, jaka je interesuje, jest chwila, kiedy ich ociekające śliną kły wbiją się w soczyste mięso. Ogary Chaosu to stronnicy, którzy służą potężniejszym bohaterom stojącym na czele Grasantów Chaosu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #69 edycji FKB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Jaka ładna psinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2022 Godzinę temu, Slawek_26869 napisał: Jaka ładna psinka I miła, a jak jej dobrze z oczu patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 Galeria: Zbrojna kompania z Ostlandu. Żołnierz I - Chorąży, stronnik. Dziś mam dla Was zdjęcia żołnierza Zbrojnej kompanii z Ostlandu. Żołnierz to skonwertowany model Imperial Noble od Victoria Miniatures. Zapraszam do oglądania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Jaki zajefajny, klasyczny nosiciel tekstów piosenek pielgrzymkowych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 18:33, Slawek_26869 napisał: Jaki zajefajny, klasyczny nosiciel tekstów piosenek pielgrzymkowych A w prawej dłoni ściska butelkę z płynnym talentem! Galeria: Elfowie Wysokiego Rodu z Ulthuanu. Stronnicy - Srebrny Hełm I. Srebrne Hełmy to czwarta grupa stronników, służąca w szeregach Elfów Wysokiego Rodu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #77 edycji Figurkowego Karnawału Blogowego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2023 Galeria: Jaszczuroludzie z Lustrii. Stronnik - Jeźdźcy Terradonów III. Jeździec Terradonów to kolejny ze stronników, który służy w szeregach Jaszczuroludzi z Lustrii w Warheim FS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2023 Grasanci Chaosu. Stronnicy - Ogar Chaosu II. Ogary Chaosu to stronnicy, którzy służą potężniejszym bohaterom stojącym na czele Grasantów Chaosu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #69 edycji FKB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Ładna psinka, tylko trochę chudzinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 8 Lutego 2023 Autor Share Napisano 8 Lutego 2023 W dniu 28.01.2023 o 17:41, Slawek_26869 napisał: Ładna psinka, tylko trochę chudzinka Dużo biegała to schudła. Galeria: Zbrojna kompania z Ostlandu. Żołnierz II - Sygnalista, stronnik. Dziś mam dla Was zdjęcia kolejnego żołnierza Zbrojnej kompanii z Ostlandu. Żołnierz to model od Lead Adventure. Zapraszam do oglądania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Toż to nie przymierzając Kakafoniks we włąsnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 15 Lutego 2023 Autor Share Napisano 15 Lutego 2023 Galeria: Elfowie Wysokiego Rodu z Ulthuanu. Stronnicy - Srebrny Hełm II. Srebrne Hełmy to czwarta grupa stronników, służąca w szeregach Elfów Wysokiego Rodu w Warheim FS, kompanię pomalowałem w ramach #77 edycji Figurkowego Karnawału Blogowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 22 Lutego 2023 Autor Share Napisano 22 Lutego 2023 Galeria: Jaszczuroludzie z Lustrii. Stronnik - Kroxigor. Kroxigor to kolejny ze stronników, który służy w szeregach Jaszczuroludzi z Lustrii w Warheim FS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 8 Marca 2023 Autor Share Napisano 8 Marca 2023 Galeria: Zbrojna kompania z Ostlandu. Żołnierz III, stronnik. Dziś mam dla Was zdjęcia kolejnego żołnierza Zbrojnej kompanii z Ostlandu. Żołnierz to model od Lead Adventure. Zapraszam do oglądania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 Marca 2023 Share Napisano 8 Marca 2023 30 minut temu, quidamcorvus napisał: "... Żołnierz III, stronnik. ..." Chyba stolnik, bo widzę że dzielnie dzierży wałek do ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi