Gościu Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Pomalowałem w czerwień, wyszło be, znów przemalowałem na pomarańczowo Teraz wewnętrzna strona do roboty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Fajny kolor wyszedł. Mogę spytać, jakim sposobem tak zróżnicowałeś kolory cegieł? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Rafał, ta ruina to kościół, więc myślałeś nad wstawieniem kawałków popękanych kolorowych witraży w okna? Dodało by fajnego efektu, jakieś barwy typu czerwone, niebieskie, fioletowe, żółte. Po za tym jak zawsze prace idą super Najbardziej podoba mi się urwana rynna i zielone naloty w dolnych częściach ściny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Użyłem trzech kolorów. Czarny, czerwony i żółty. Czarny + czerwony, czerwony, czerwony plus żółty. Mieszane podczas malowania, na "oko" Później zapuszczenie "zaprawy", na końcu olejami naleciałości w przewidzianych miejscach. Tomek, nie będzie witraży...po takich bombardmentach jakie otrzymywali szwabistisie...wątpliwe, aby się ostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Ekstra, wielkie dzięki pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Dzięki. Minimalny ruch w gruzach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Zrobiłem magazyn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Niebieska beczka najlepsza pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Ruiny i otoczenie miały być tłem dla Crusadera AA a wyszło chyba odwrotnie. Makieta kościoła z Crusaderem AA w tle. Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Elegancko to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Będę się starał, by model wraz z figurkami nie zginał jakościowo wobec dotychczasowej pracy, życie zweryfikuje czy aby nie za pewien siebie jestem...ale od czego mamy cleanlux Dzięki koledzy. Model otrzymał "farbo chwytajke" dalej zwany podkładem. Zmieniłem odcienie kanistrów. O widzę że Administracja cosik pomieszała w forum, nic nie tnę a foteczki się same ładnie układają na stronce, super(dla leni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Oj nic nie pomieszała Administracja, tylko pewnie Ci się przeglądarka zaktualizowała i sama zmniejsza zdjęcia. I tak pełen rozmiar musi zostać wczytany na forum. Dlatego zalecam te 800 px ;) Piękny magazynek, jakość fotograficzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki. Maznąłem czołg, delikatnie cieniując. Ruinka nie jest wycieniowana w CM...więc sam czołg w tym stylu wyglądałby dziwnie, delikatnie zróżnicowałem kolory i przed łoszami ma się on tak: I pasowanko czy nie zgasić...jest chyba ok, łosz mi przyciemni przejścia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Następny pigment: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Jak na razie bez pigmentu się obeszło. Użyte oleje, rozpuszczona glinka/ziemia w wodzie plus starta cegła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Wygląda bajecznie, to chyba będzie moja ulubiona Twoja praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Wygląda bajecznie, to chyba będzie moja ulubiona Twoja praca. Smile Myślę ,że doczekamy jeszcze lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Dzięki. Zaczynam z figurkami, dziś mają się tak(pierwsze trzy, w sumie ma być pięć): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Września 2010 Autor Share Napisano 2 Września 2010 Absztyfikanci gotowi. Z lewej Felek, po prawo Miecio...koledzy ze szkolnej ławki. Przed wojną mieszkali w Warszawie na Woli, nie daleko ul.Wolskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Rafale, po prostu pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Września 2010 Autor Share Napisano 3 Września 2010 Dzięki Radku, ale niestety nie ustrzegłem się baboli, o tym później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Jak patrze na Twoje prace,to mam ochotę porzucic pracę,uciec z domu ...i tylko kleic,kleic,malowac,kleic,malowac. A tak poważnie jak długo zajmujesz się modelami? Czy zawodowo jesteś związany z jakąś pracą artstyczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Rany, świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Wszystko wygląda świetnie, szczególnie malowanie pojazdu i budynek, jednakże jeśli chodzi o figurki, to radziłbym usunąć z rękawów brytyjskie oznaczenia stopni, a webbing (oporządzenie) pomalować na kolor piaskowy, gdyż blancowany (zielonkawy) webbing, który mają na sobie Felek i Miecio był w PSZ rzadkością. Tyle ode mnie. Czekam niecierpliwie na efekt końcowy Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi