RH Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Nie będę sie rozpisywal ,tylko tyle nadmienie że jeżeli ktoś chce zabawic się w modelarstwo przez duże "M" to zachęcam do sklejenia tego "paskudztwa" i to tyle resztę niech dopowiedzą zdjęcia .a komu sie to bydle nie podoba to poprostu niech ominie ten wątek I to tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Maleństwo, piękne w swojej brzydocie. Ciekawe, jak zachowywało się w powietrzu, pewnie trochę lepiej od latającej cegły KWP RH&RH zbudowała piękny model, którego nie zazdroszczę, masz dla niego 1,5m2 wyparcelowanej powierzchni? Robota super, nawet trochę silniki są widoczne, a naciągi , nawet pająk by się zachwycił. Podstawka, to kitchen podstawka made in RH? Intryguje mnie podstawka pod przednie koło, czy tak ustawiali samolot na postoju, czy tylko do załadunku bomb? Gratuluję pięknego modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Maleństwo, piękne w swojej brzydocie. Ciekawe, jak zachowywało się w powietrzu, pewnie trochę lepiej od latającej cegły KWP RH&RH zbudowała piękny model, którego nie zazdroszczę, masz dla niego 1,5m2 wyparcelowanej powierzchni? Robota super, nawet trochę silniki są widoczne, a naciągi , nawet pająk by się zachwycił. Podstawka, to kitchen podstawka made in RH? Intryguje mnie podstawka pod przednie koło, czy tak ustawiali samolot na postoju, czy tylko do załadunku bomb? Gratuluję pięknego modelu A cholera ich wie tak kazali w instrukcji toi tak zrobilem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botan Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Piękny germański latający potwór, robi wrażenie Po zobaczeniu pierwszych zdjęć pomyślałem, że drzewo jest częścią dioramy xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobza_75 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Piękny i piękna robota, a po robocie się należy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qalimar Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 RH-jedno klasyczne i jakze proste pytanie- jak zrobiłeś lozenge, hę? Całość w kalkomanii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 RH-jedno klasyczne i jakze proste pytanie- jak zrobiłeś lozenge, hę? Całość w kalkomanii? Oczywiście! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qalimar Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 No to szacunek:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludlego.mil Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Model fajny tylko jak to się nazywa? A co do modelu to jak zobaczyłem taki czy tam podobny na filmie to myślałem ,ze jest z tektury:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIO BY NAITT Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Model fajny tylko jak to się nazywa? Poważnie się pytasz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artoor_k Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Piękny model. Szacunek za naciągi i lozengę Ciekawie wyglądałby stojący obok B-29 (Staaken miał tylko o 1m mniejszą rozpiętość,o ile dobrze pamiętam). Szkoda że jedyne co dotrwało do naszych czasów to gondola silnikowa z tego samolotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Model fajny tylko jak to się nazywa? To coś zwiemy samolotem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viaroos Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Mówili że hitler miał manie wielkości ale widać że zaczęło się znacznie wcześniej. Zastanawiam się ile musieli myśleć nad takim śmiesznym kamuflażem i czy rzeczywiście był skuteczny. Poprostu fajne maleństwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giulio Niewiadomski Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 jak na "paskudztwo" bardzo ladne, tylko lozanka na kadlubie mi nie pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Gratulacje za model , kamo jest niebywale trudne i się nie pytam jak jo zrobiłeś. Mam za to uwagę do admina. Dlaczego wybrałeś takie pomarańczowe jesienne zdjęcie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz kumorek Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 ile zapłaciłeś za model? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 ile zapłaciłeś za model? Wiele nerwów ,i nie przespanych nocy A tak na powaznie to juz nie pamietam ,bo kupiony był dwa lata temu na stoisku w czasie trwania Malopolskiego Pikniku Lotniczego,a wiadomo że tam ceny zawsze są atrakcyjne w.No i wreszcie doczekał sie złożenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts