Wojtek Tul Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 CHciałem przeprosić wszystkich modelarzy, za słownik przepraszam, i równiesz Majka przepraszam za moje słownictwo. SZkoda,że dostałem już pierwszą,żółtą karteczkę pozdrawiam Wojtek Tuliński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Ja tam w te przeprosiny jakos nie wierze. Nawet nie sprawdziles postu przed wyslaniem. Wyglada mi to w polaczemi z cytowanym zdaniem na olewajace podejscie do wszystkich uzytkownikow. Zapamietaj sobie, ze nie tylko dwie czy trzy osoby czytaja Twoje posty ale cale forum. Tak jak Ty traktujesz Innych piszac w ten sposob oni beda traktowac Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Bardzo ładnie wygląda ta częśc ramy, pokaż więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 26 Lutego 2007 Autor Share Napisano 26 Lutego 2007 (edytowane) Jakość marniawa: Proszę o opinię. Konstruktywna krytyka mile widziana. Edytowane 26 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 No ciekawy kolorek. Ładne poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 O ile wiem, to każda poduszka składa sie z poduszki, i 2 podstawi obręczy ściskających(bynajmniej tak było w naczepie do actrosajak wymieniałem poduchy ) Ale niestety chyba zapozno na pomalowanie opasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 26 Lutego 2007 Autor Share Napisano 26 Lutego 2007 No niestety kompletnie nie wiem o co chodzi... To znaczy troszkę się domyślam tylko w zestawie zero informacji na ten temat. Proszę o bardziej szczegółową informację (może jakieś zdjęcia) to postaram się coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Poduszki są OK. w tych nie ma opask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 26 Lutego 2007 Autor Share Napisano 26 Lutego 2007 Kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Mnie się bardzo podoba to co zrobiłeś I nie pisz proszę więcej, że jakość marniawa bo naprawdę nie wiem do czego to odnosisz, zarówno fotki jak i elementy modelu są w jakości bardzo dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 26 Lutego 2007 Autor Share Napisano 26 Lutego 2007 Powiem szczerze, że jest mi bardzo miło i jestem troszkę zażenowany. Mam nadzieję, że oceniacie tak mój model nie dlatego, że jest to pierwsza moja ciężarówka. Póki co pracuję nad silnikiem. Tak na oko 1/3 tuby szpachli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 (edytowane) No jakoś udało mi się ten silnik poskładać. Z efektów nie jestem do końca zadowolony ale jako tako to wygląda. Oceńcie sami: Edytowane 3 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Skzynia biegów była już porowata, czy zrobiło się tak pod wpływem farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Nie znam sie na silnikach, ale odlewany korpus skrzyni i te przegrzane rury kolektorow mi sie podobaja. I jeszcze techniczna sprawa. Zmien te zdjecia na miniaturki, bo jest ich sporo i strasznie dlugo sie laduja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 Skzynia biegów była już porowata, czy zrobiło się tak pod wpływem farby Niestety była. Niestety bo trochę za gruba ta faktura. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 (edytowane) W ramie ten silnik wygląda moim zdaniem dużo lepiej. Może dlatego, że bardziej realistycznie. Jakie jest wasze zdanie? Edytowane 3 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Zlituj sie i wstaw te miniaturki zamiast pelnowymiarowych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 W niedługim odstępie czasu napisałeś post pod postem,mogłeś go edytować. I tak jak napisał Majek, przy dużej ilości fotek wstawiaj miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 Przepraszam. Usunąłem część zdjęć. Czy tak może zostać? Poza uwagami technicznymi proszę również o opinie merytoryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 No przeciez napisalem... Nie znam sie na silnikach, ale odlewany korpus skrzyni i te przegrzane rury kolektorow mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 3 Marca 2007 Autor Share Napisano 3 Marca 2007 Dobre i to. Zawsze to pozytyw ale merytorycznie dość enigmatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Widać, że masz talent. Bardzo mi się podoba silniczek. Pozdrawiam, Przemol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Marca 2007 Share Napisano 3 Marca 2007 Z tego co widzę, to Caterpillar 4806 Mnie się to wykonanie podoba, ale wiesz - pewnie zaraz się ktoś przyczepi do kolorystyki A tak na poważnie: podaję ci linka do bajerów jakie można w łatwy sposób w tym silniczku dorobić, wprawdzie artykuł dotyczy skali 1:16 ale to przecież żaden problem Pozdrawiam. http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/model_magazine_articles/car_modeller/cm04_nov_1990_cater/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marp Napisano 4 Marca 2007 Autor Share Napisano 4 Marca 2007 Dzięki. Kolorystyka wg instrukcji. Zastanowię się co dalej z tym silnikiem. Linki fajne ale nie wiem czy nie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 Marp widzialem u ciebie zmywacz akrylowy, mam pytanie czy jest on dobry do pomalowanych szyb w modelach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi