Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Robotka super. Powiedz mi ile taki zestaw jak lepisz kosztuje, jak bym chciał kupić w sk. modelarskim.

Napisano

Witam

Razem z blaszkami Edka wyjdzie Cięto w okolicach 100 -110 złotych. Sam model kosztuje ok 62 zł. Do tego farba agamy 4,50.

pzdr

Artek

Napisano

Faktycznie dorzucili całe nowe zawieszenie HVSS znane z Thunderbolta i haubicy 105 mm, nowe super gąski i blaszki z modeli jw. plus parę nowych. No to zdecydowanie też polecam choć moim zdaniem zestaw blaszek Eduarda i tak warto kupić choćby ze względu na blaszki do km-ów, zasobnik wieży, okucia i takie tam drobiazgi.

Napisano
0603df2c9a0a79eam.jpg

A te cyferki na pomiedzy wlazami to tak maja byc? Rozumiem ze Izraelczycy nie chcieli aby ktos ich wersje kopiowakl ale aby odrazu umieszczac znaczek copywright'a?

Napisano

Wydaje sie to dziwne, gdyz w oryginale te cyferki bylby by bardzo duze i nadal zastanawie mnie ten copywright, ja to bym dokladnie sprawdzil

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Napisano

nie mogę się doczekać.

moim zdaniem(skromnym) to jeden z lepszych modeli jakie widziałem.

ja na ogół nie mogę się powtrzymać,mając taką fajną fakturę,żeby nie podkreślić ją akwarelą kładziną na ślinie :-)). ALE MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE TWOJA "OSZCZĘDNOŚC"JEST ŚWIETNA.

czekam na cd.

Napisano

80f6d52104a0654dm.jpg

Prosz... Model już gotów od chyba marca czy kwietnia. Jedna fotka bo lepiej będzie można go obejżeć w którymś tam poradniku Payo.

Napisano

A jak dla mnie za bardzo poobijany. Nie jestem figurkowcem ale te figurki są fatalne. Mają takiego zeza, zwłaszcza ten obok km po prawej stronie. Przypomina mi niemieckiego żołnierza który strzelał z km na koniec filmu "Wielka ucieczka" z Luisem de Fine i Burvilem.

Napisano

Model wyszedł ci SUPER, tylko te figurki. Za czołg bez figurek daje +6 a z figurkami to 5.

Człowiek chciałby sobie powiększyć zdjęcie i obejrzeć model dokładniej ale nie, zawsze musi się gdzieś wtrącić reklama którą i tak trudno wyłączyć albo nie da rady wcale.