Artek Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 Mała foteczka z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Robotka super. Powiedz mi ile taki zestaw jak lepisz kosztuje, jak bym chciał kupić w sk. modelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 28 Marca 2007 Autor Share Napisano 28 Marca 2007 Witam Razem z blaszkami Edka wyjdzie Cięto w okolicach 100 -110 złotych. Sam model kosztuje ok 62 zł. Do tego farba agamy 4,50. pzdr Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Ja bym polecał zestaw Dragona ,który niedawno wyszedł.Zestaw podobno bardzo dobry-metalowa lufa,dużo blaszek fototrawionych,jest mozliwość zrobienia ruchomego zawieszenia.Tu jest link do recenzji modelu: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=2439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Faktycznie dorzucili całe nowe zawieszenie HVSS znane z Thunderbolta i haubicy 105 mm, nowe super gąski i blaszki z modeli jw. plus parę nowych. No to zdecydowanie też polecam choć moim zdaniem zestaw blaszek Eduarda i tak warto kupić choćby ze względu na blaszki do km-ów, zasobnik wieży, okucia i takie tam drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Dwa etapy prac. Kaem przed i po pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 No,mi się coraz bardzie zaczyna podobać,dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam Ożesz Ty! Aleś go poobijał : > Podoba mi się Jeszcze jak dojdą zacieki itp... nie pozostaje mi nic innego jak czekać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Sorki za fotki.... ciut ciemne. Ale ogólnie tak to wyglada. Zrobiłem fading na górnej powierzchni wieży i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Wieże można uznać za skończoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 A te cyferki na pomiedzy wlazami to tak maja byc? Rozumiem ze Izraelczycy nie chcieli aby ktos ich wersje kopiowakl ale aby odrazu umieszczac znaczek copywright'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Hmm raczej tak, podobne są na osłonie transmisji też z Copywrightem. na fotkach też widać tam jakieś cyferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Wydaje sie to dziwne, gdyz w oryginale te cyferki bylby by bardzo duze i nadal zastanawie mnie ten copywright, ja to bym dokladnie sprawdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Yunior-to jest tzw. foundry mark, wszystko jest w porządku i znaczek ma tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 mam chwile to wrzucam jak wygląda obecnie Shermanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Mały zestaw fotek.. Aktualnie maluje gąsienice i załogantów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 nie mogę się doczekać. moim zdaniem(skromnym) to jeden z lepszych modeli jakie widziałem. ja na ogół nie mogę się powtrzymać,mając taką fajną fakturę,żeby nie podkreślić ją akwarelą kładziną na ślinie :-)). ALE MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE TWOJA "OSZCZĘDNOŚC"JEST ŚWIETNA. czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Prosz... Model już gotów od chyba marca czy kwietnia. Jedna fotka bo lepiej będzie można go obejżeć w którymś tam poradniku Payo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Bardzo ladnie...kolka tylko sprawiaja dziwne wrazenie. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 A jak dla mnie za bardzo poobijany. Nie jestem figurkowcem ale te figurki są fatalne. Mają takiego zeza, zwłaszcza ten obok km po prawej stronie. Przypomina mi niemieckiego żołnierza który strzelał z km na koniec filmu "Wielka ucieczka" z Luisem de Fine i Burvilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Model wyszedł ci SUPER, tylko te figurki. Za czołg bez figurek daje +6 a z figurkami to 5. Człowiek chciałby sobie powiększyć zdjęcie i obejrzeć model dokładniej ale nie, zawsze musi się gdzieś wtrącić reklama którą i tak trudno wyłączyć albo nie da rady wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Model jest świetny bardzo mi sie podoba, fajnie jest poobijany Będziesz robił jakąś dioramkę do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi