Robertas Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Zvezda zaczela pszedawac swoje nowe "cacko" http://www.zvezda.org.ru/?nav=&cat=7&set=7293 I tu plastyk http://forum.scale-rotors.ru/showthread.php?46-%C4%EE%EB%E3%EE%E6%E4%E0%ED%ED%FB%E9-%CC%E8-24%C2-%C2%CF-1-72-%C7%E2%E5%E7%E4%E0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 MOCNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Mam nadzieję że w końcu doczekaliśmy się porządnego Mi-24 w tej skali a biorąc pod uwagę że to Zvezda to i cena nie powinna być kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 4 Września 2010 Autor Share Napisano 4 Września 2010 W sklepie Zvezd'y to okolo 300rubly, w innych sklepach okolo 400rubly. Prawie to samo co stara Zvezda. Tu jesze troche foto http://scalemodels.ru/modules/forum/viewtopic.php?t=24933&postdays=0&postorder=asc&&start=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Wychodzi jakieś 40zł więc całkiem przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Mam nadzieję że w końcu doczekaliśmy się porządnego Mi-24 w tej skali a biorąc pod uwagę że to Zvezda to i cena nie powinna być kosmiczna. Hobby Boss jest wg. Ciebie zły ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Hobby Boss jest wg. Ciebie zły ?? Z przykrością muszę stwierdzić że z tym produktem nie miałem do czynienia co nie zmienia faktu że jeden dobry model tak znanej i rozpoznawalnej maszyny to trochę mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuper Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Prawdziwy Mi 24 ma skręcony tył kadłuba i patrząc od przodu wygląda jakby miał krzywe podwozie (lekki przechył). Oglądając zdjęcia wydaje sie że tem model to oddaje, to by była bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Skoro kadłub jest dzielony za kabiną pilota, gdzie właśnie zaczyna się asymetria, to jest to bardzo prawdopodobne. Swoją drogą, sporo zainteresowanych tematem, czyzby miał byś wysyp relacji z Mi-24 na forum? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Wysyp jak wysyp ale przydomowe magazyny wielu z nas z pewnością powiększą się o ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Wie ktoś może kiedy będzie dostępny w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Dzieki za linki do wyprasek. Coś jakby zvezda się przymierzała do produkcji na bazie tych wyprasek Mi-24 m in w wersji A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 8 Września 2010 Autor Share Napisano 8 Września 2010 Mi-24A powinnen realizowac po Mi-35M, teraz Mi-24V/VP, potem Mi-35M a potem Mi-24A... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 mogliby zrobić takiego w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 A kiedy Mi-14? Ważne, że jest Mi-24 w 1/35 z trumpka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Najperw bendze konversja od Armory na Mi-14PL w 1/72. A tu nastempne fotki o Mi-24V/VP http://tancist.livejournal.com/351917.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam wszystkich! Zbierać Mi-24. To co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Bajeczka ten Hind . Oj chyba z kilka sztuk trafi do mojego magazynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Wypraski wygladają jeszcze lepiej w realu niz na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi