Wicia1975 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Poczytałem troche forum, spodobały mi się wasze modele, udałem się do sklepu i tak powstał mój pierwszy model. Krytyka mile widziana, nie zrazi mnie do dalszej zabawy a napewno czegoś nauczy,na warsztacie VI. Pozdrawiam zawodowców. Edytowane 4 Września 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimberoman Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Ładny, fajne błotko i tracki. Jaka to jest skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Września 2010 Autor Share Napisano 4 Września 2010 1:35 Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Kwestia techniczna - fotki są za duże. Albo zmień je na takie, których rozmiar nie przekracza 800x600 pikseli albo pokazuj je jako miniaturki (po kliknięciu prowadzące do pełnego obrazka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Września 2010 Autor Share Napisano 4 Września 2010 Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Fajowski dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Teraz są miniaturki ale nie prowadzą do dużych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Września 2010 Autor Share Napisano 4 Września 2010 Teraz są 800x600 powinno być wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Witam!. Piękny, klimatyczny. Podoba mi się. Jak na pierwszy raz, jest super, tylko gąski są odwrotnie założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Fajny model tylko jak dla mnie za dużo błota Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Hej, jak na pierwszy raz to naprawdę ładny, aby tak dalej . Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Bardzo udany debiut. Widać, że już na pierwszym modelu nie bałeś się eksperymentować, trzymaj tak dalej . Czekamy na kolejne prace. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Przede wszystkim za dużo błota. Popracuj nad bilansem bieli w fotografii. Taki czysty wyglądałby ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Września 2010 Autor Share Napisano 5 Września 2010 Dziękuje za uwagi napewno się zastosuje. Jeśli chodzi o to błoto to chciałem spróbować wszystkich technik na pierwszym modelu.Pozostawie go bez zmian dla porównania z następnymi pracami i sprawdzenia czy jest jakiś postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek01 Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Według mnie antena jest ciut za gruba ale może to tylko moje odczucie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Czołem ! Jak na pierwszy model to rewelacja. Widać, że coś się na nim dzieje. Troszkę błotem zawalony, ale jak kto woli na początek. Poczytaj monografie, przeglądaj foty, fora itp. i zobaczysz, uzależnisz się od plastiku Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyfert Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Mój pierwszy czołg wygląda dużo gorzej.Ale fajny pomysł z tym błotem ale co za dużo to niezdrowo.OBY TAK DALEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Minimalnie chyba kalka z tyłu wieży odchodzi, ale ogólnie bardzo ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Krytyka mile widziana, nie zrazi mnie do dalszej zabawy a napewno czegoś nauczy,na warsztacie VI. "Popełnić" to można przestępstwo lub oszustwo podatkowe, a nie czołg. A sam model bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Czołem ! Jak na pierwszy model to rewelacja. Widać, że coś się na nim dzieje. Troszkę błotem zawalony, ale jak kto woli na początek. Poczytaj monografie, przeglądaj foty, fora itp. i zobaczysz, uzależnisz się od plastiku Pozdrawiam Przemo Powiedz to mojej drugiej połówce, ona twierdzi że zwariowałem na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi