Wicia1975 Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 (edytowane) Poczytałem troche forum, spodobały mi się wasze modele, udałem się do sklepu i tak powstał mój pierwszy model. Krytyka mile widziana, nie zrazi mnie do dalszej zabawy a napewno czegoś nauczy,na warsztacie VI. Pozdrawiam zawodowców. Edytowane 4 Września 2010 przez Gość Cytuj
bimberoman Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Ładny, fajne błotko i tracki. Jaka to jest skala? Cytuj
gulus Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Kwestia techniczna - fotki są za duże. Albo zmień je na takie, których rozmiar nie przekracza 800x600 pikseli albo pokazuj je jako miniaturki (po kliknięciu prowadzące do pełnego obrazka). Cytuj
MrDyzio Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Teraz są miniaturki ale nie prowadzą do dużych zdjęć... Cytuj
Wicia1975 Napisano 4 Września 2010 Autor Napisano 4 Września 2010 Teraz są 800x600 powinno być wszystko ok. Cytuj
marioba Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Witam!. Piękny, klimatyczny. Podoba mi się. Jak na pierwszy raz, jest super, tylko gąski są odwrotnie założone. Cytuj
Model FAN Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Fajny model tylko jak dla mnie za dużo błota Pzdr. Cytuj
paweltomasik1 Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Hej, jak na pierwszy raz to naprawdę ładny, aby tak dalej . Pozdrowionka. Cytuj
tomek14147 Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Bardzo udany debiut. Widać, że już na pierwszym modelu nie bałeś się eksperymentować, trzymaj tak dalej . Czekamy na kolejne prace. Pozdrawiam Cytuj
Boozy Napisano 5 Września 2010 Napisano 5 Września 2010 Przede wszystkim za dużo błota. Popracuj nad bilansem bieli w fotografii. Taki czysty wyglądałby ciekawiej. Cytuj
Wicia1975 Napisano 5 Września 2010 Autor Napisano 5 Września 2010 Dziękuje za uwagi napewno się zastosuje. Jeśli chodzi o to błoto to chciałem spróbować wszystkich technik na pierwszym modelu.Pozostawie go bez zmian dla porównania z następnymi pracami i sprawdzenia czy jest jakiś postęp. Cytuj
stefek01 Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Według mnie antena jest ciut za gruba ale może to tylko moje odczucie ;] Cytuj
Przemo1CK Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Czołem ! Jak na pierwszy model to rewelacja. Widać, że coś się na nim dzieje. Troszkę błotem zawalony, ale jak kto woli na początek. Poczytaj monografie, przeglądaj foty, fora itp. i zobaczysz, uzależnisz się od plastiku Pozdrawiam Przemo Cytuj
Zyfert Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Mój pierwszy czołg wygląda dużo gorzej.Ale fajny pomysł z tym błotem ale co za dużo to niezdrowo.OBY TAK DALEJ!!! Cytuj
SebaTDS Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Minimalnie chyba kalka z tyłu wieży odchodzi, ale ogólnie bardzo ciekawy model. Cytuj
pilex7 Napisano 8 Września 2010 Napisano 8 Września 2010 Krytyka mile widziana, nie zrazi mnie do dalszej zabawy a napewno czegoś nauczy,na warsztacie VI. "Popełnić" to można przestępstwo lub oszustwo podatkowe, a nie czołg. A sam model bardzo mi się podoba Cytuj
Wicia1975 Napisano 9 Września 2010 Autor Napisano 9 Września 2010 Czołem ! Jak na pierwszy model to rewelacja. Widać, że coś się na nim dzieje. Troszkę błotem zawalony, ale jak kto woli na początek. Poczytaj monografie, przeglądaj foty, fora itp. i zobaczysz, uzależnisz się od plastiku Pozdrawiam Przemo Powiedz to mojej drugiej połówce, ona twierdzi że zwariowałem na stare lata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi