barcel91 Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Wypraski bardzo dobre, spasowanie części bardzo dobre model generalnie sam się kleił. Malowany farbami gunze lakier matowy też gunze. Po raz pierwszy robiłem cieniowanie (postshading). Zapraszam do oglądani i oceny. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 No Adam model gitara:) Widze że słuchasz co sie do Ciebie mówi , i przynosi to wymierne efekty. Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Model bardzo fajny. Pozwolę sobie zwrócić uwagę na jedną rzecz, plecaki i worki transportowe, jak i pokrowce na śpiwory nigdy nie były produkowane w kamuflażu pustynnym, który ni w ząb nie przypomina żaden kamuflaż amerykański. Plecaki powinny być oliwkowe, a worki kompresyjne na śpiwory (z lewej strony na szczycie wieży) czarne, nie wspominając że to co jest pomiędzy plecakami a karimatami (które na mój gust powinny być w koszu) ni jak nie przypominają niczego co było używane przez amerykańskich wojaków. Kolejna sprawa kartony z napojami zabezpieczone są jakąś taśma, natomiast pakunki na szczycie wieży już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Cześć czy masz może jeszcze instrukcję montażu trału jeżeli tak czy mógłbyś mi ją przeskanować ? gdyż swoją zagubiłem i stoję w miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Jakim kolorem pomalowałeś ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Kurde jak ja takie coś w galerii przegapiłem? Normalnie bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Ogólnie podoba mi się. Zastanawiam się jednak czy tylne lampki powinny być w pustynnym malowaniu i nie do kończ podobają mi się te plandeki z prawej strony i na wieży(malowanie)...może przydałoby się jeszcze trochę popracować nad nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Witam model ogólnie super ale jest kilka rzeczy do których się można czepiać tj puszki amunicyjne do km-ów powinny być w kolorze olive green a nie w pustynnym i to zarówno te podłączone jak i te zapasowe które masz umieszczone koło wyrzutni granatów dymnych poza tym dół puszki od Browninga M2 masz przyklejony odwrotnie oraz nie wiem co na amerykańskim czołgu robi izraelski plastikowy karnister i to dodatkowo z uchwytem- ten po lewej stronie, gdzie są anteny ? no i pozatym jest to czołg widmo przydałyby mu się jakieś oznaczenia wiem że Trumpeter daje trochę kalkomanii to można coś wymyślić musisz tylko poprzeglądać trochę zdjęć pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 witam czołg mi się podoba, tylko jak dla mnie bambetlom czegoś brakuje ale ogólnie robi pozytywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 W zestawie są chyba 2 zestawy gąsek ( u mnie przynajmniej są) które wykorzystałeś plastiki czy "paski"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 W tym modelu użyłem gumowych gąsienic. Niestety w tym modelu nic już nie poprawię bo kilka miesięcy temu poszedł na allegro. Cieszę się że model wzbudził takie zainteresowanie, nawet po ponad roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi