Marwaw Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Witam, W środę skończyłem pracę nad tym modelem. Przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim co mi kibicowali a w szczególności Kolegom Jari, Szu, Kornikowi 69 oraz Jaxenowi za jakże cenne materiały i informacje. Zapraszam do obejrzenia galerii efektu końcowego: Więcej zdjęć w dużej rozdzielczości oraz szczegóły znajdują się tu: http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=12&catid=94 Wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=23016 Zapraszam zatem do oglądania, można obijać pałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Cóż mogę powiedzieć... Modele wykonywane od podstaw są według mnie najwyższą formą modelarstwa i każdy taki model zasługuje na szczególne uznanie, gdyż zmusza jego wykonawcę do prześledzenia solidnej porcji materiałów źródłowych,a potem na ich podstawie wykonania czegoś z niczego, tak aby wyglądało to dobrze i merytoryczne poprawnie. Tobie kolego Marwaw, nie dość, że udało się to znakomicie i we w miarę krótkim czasie to widać było, że robisz ten model z pasją i radochą. Dzięki temu wątek warsztatowy śledziło się z czystą przyjemnością. Waco w 1/48 prezentuje się efektownie i wręcz imponująco (rozmiar, który porównałeś z Dakotą w 48), a za malowanie sporządzone na podstawie przytaczanych przez Ciebie zdjęć należy Ci wielka pochwała. Model jest jednym z najciekawszych jakie pojawiły się w tym roku na naszym forum. Moje Najszczersze Gratulacje! Teraz czekam na Horsę Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 no i dobrnęło do końca, efekt - wspaniały! gratulacje ! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Super to wygląda! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Podpinam się pod wypowiedź Kornika69, pokazałeś Coś, zrobione z niczego, a to jest wielką sztuką. Piękny model - Gratuluję Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 gratulację, model piękny, wygląda niesamowicie, szczególnie że od podstaw, jeszcze raz gratuluję tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Jest w dechę, a raczej w dyktę Co tu dużo mówić (pisać) Jak wspominałem w wątku warsztatowym, czekam na jakąś wystawkę modelarską dot wojsk aeromobilnych z II wś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 Gratuluje efekt naprawdę imponujący, tym bardziej że budowa nie trwała jakoś specjalnie długo. Pokazywałeś już to gdzieś światu? myślę że naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Piękna robota. Gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Super! Gratuluję rodzynka w kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Dzięki wszystkim. Pokazałem go jeszcze na dwóch forach i dwóch portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi