Marwaw Napisano 31 Marca 2011 Autor Share Napisano 31 Marca 2011 No, łepetyna poszła do wymiany: Za dzielna postawę podczas wymiany głowy awansowałem matrosa do stopnia starszego marynarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 Superancko to wygląda! PS. Dzięki za opis trałowania! Bardzo ciekawa lektura Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie ma sprawy, w sumie sam się wreszcie dowiedziałem na czym polega trałowanie Ostatnio robiłem remanent pod kątem tego czy coś nie dorobić, lub poprawić i znalazłem - boje kotwiczne, niewielkie boje mocowane wokół łańcuchów kotwicznych, wskazujące miejsca rzucenia kotwicy, pół godziny pracy i wyszło coś takiego: Zdjęcia może trochę ciemne, ale po obejrzeniu stwierdziłem że nic przy nich kombinować nie będę w mojej ocenie sprawiają wrażenie nadciągającej burzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Po tygodniu łażenia wokół modelu, myślenia co można jeszcze poprawić i fotografowania na różne sposoby, stwierdziłem, że nic już nie poprawiam i wrzucam galerię: viewtopic.php?p=405360#405360 zapraszam do oglądania, można obijać pałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi