Ivoo Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Bardzo dobra robota!! Czekam na cd.. kibicuje!! :-) Cytuj
Panzer Machine Napisano 24 Grudnia 2014 Napisano 24 Grudnia 2014 Jestem pełen podziwu dla realizacji waloryzacji modelu. Ode mnie 100% gratulację i chylę czoła przed kunsztem! Mam nadzieję, że malowanko i brudzenie będzie również na wysokim poziomie. Cytuj
Klepas Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Napisano 27 Grudnia 2014 Kolejny etap, który poczyniłem to dokończenie detali oraz zrobiłem oświetlenie. Wszystko poprzyklejałem i psiknąłem sido na Leo;) Jestem bardzo zadowolony z powierzchni antypoślizgowych które zrobiłem no i przy okazji z kolorów które wyszły na modelu: CDN ;) Cytuj
bazylms Napisano 27 Grudnia 2014 Napisano 27 Grudnia 2014 Łdnie, tylko zrób coś w kwestii tła. Daj biały brystol zamiast tego warsztatowego bajzlu . Cytuj
Klepas Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Napisano 28 Grudnia 2014 Łdnie, tylko zrób coś w kwestii tła. Daj biały brystol zamiast tego warsztatowego bajzlu . Masz racje, ale najpierw muszę się wybrać po brystol ;) No to wracając do tematu nałożyłem kalki: No i żeby nie było że zbliżam się ku końcowi to wstawiam zdjęcie tego co mnie teraz jeszcze czeka ;) CDN ;) Cytuj
bazylms Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Ja bym się nawet za to nie brał - nie te nerwy. Cytuj
Mirek66 Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Pięknie ci to wszystko powychodziło trochę nerwów ci pochłonie budowa płotków ale potem z górki . Podglądam dalej ... Pozdro Mirek . Cytuj
Piecu_KP Napisano 30 Grudnia 2014 Napisano 30 Grudnia 2014 Zapowiada się wyzwanie ale leśny duszek powiedział, że niezły achievement jest za jego skończenie ;) Wiem, że będzie warto Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2015 Super Moderator Napisano 1 Stycznia 2015 No ambitnie teraz będzie - życzę powodzenia! Będziesz kleił czy lutował? pozdrawiam Christian Cytuj
Klepas Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Napisano 6 Stycznia 2015 No ambitnie teraz będzie - życzę powodzenia! Będziesz kleił czy lutował? pozdrawiam Christian Będę kleił: CDN ;) Cytuj
Klepas Napisano 27 Października 2016 Autor Napisano 27 Października 2016 Witajcie:) Wracam znowu troszkę do dłubania:) Biję rekordy w najdłuższym robieniu modeli na świecie. No ale lepiej robić coś niż nic. Model na obecną chwilę wygląda tak: Natomiast to co pochłania ogrom czasu to armor slat: Rozgrzebałem też kolejny model i niebawem też wrzucę relację z budowy. Też będzie KOCUR:) CDN;) Cytuj
Klepas Napisano 30 Października 2016 Autor Napisano 30 Października 2016 Dziś posiedziałem przy peryskopach. Poniżej trochę więcej aktualnych zdjęć: CDN Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi