Ivoo Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Bardzo dobra robota!! Czekam na cd.. kibicuje!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Fajnie ci kamo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Grudnia 2014 Share Napisano 24 Grudnia 2014 Jestem pełen podziwu dla realizacji waloryzacji modelu. Ode mnie 100% gratulację i chylę czoła przed kunsztem! Mam nadzieję, że malowanko i brudzenie będzie również na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2014 Kolejny etap, który poczyniłem to dokończenie detali oraz zrobiłem oświetlenie. Wszystko poprzyklejałem i psiknąłem sido na Leo;) Jestem bardzo zadowolony z powierzchni antypoślizgowych które zrobiłem no i przy okazji z kolorów które wyszły na modelu: CDN ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Łdnie, tylko zrób coś w kwestii tła. Daj biały brystol zamiast tego warsztatowego bajzlu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 27 Grudnia 2014 Share Napisano 27 Grudnia 2014 Ładnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Łdnie, tylko zrób coś w kwestii tła. Daj biały brystol zamiast tego warsztatowego bajzlu . Masz racje, ale najpierw muszę się wybrać po brystol ;) No to wracając do tematu nałożyłem kalki: No i żeby nie było że zbliżam się ku końcowi to wstawiam zdjęcie tego co mnie teraz jeszcze czeka ;) CDN ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Ja bym się nawet za to nie brał - nie te nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Pięknie ci to wszystko powychodziło trochę nerwów ci pochłonie budowa płotków ale potem z górki . Podglądam dalej ... Pozdro Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Zapowiada się wyzwanie ale leśny duszek powiedział, że niezły achievement jest za jego skończenie ;) Wiem, że będzie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2015 No ambitnie teraz będzie - życzę powodzenia! Będziesz kleił czy lutował? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 No ambitnie teraz będzie - życzę powodzenia! Będziesz kleił czy lutował? pozdrawiam Christian Będę kleił: CDN ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 Witajcie:) Wracam znowu troszkę do dłubania:) Biję rekordy w najdłuższym robieniu modeli na świecie. No ale lepiej robić coś niż nic. Model na obecną chwilę wygląda tak: Natomiast to co pochłania ogrom czasu to armor slat: Rozgrzebałem też kolejny model i niebawem też wrzucę relację z budowy. Też będzie KOCUR:) CDN;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Jest tej drobnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Dziś posiedziałem przy peryskopach. Poniżej trochę więcej aktualnych zdjęć: CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi