Klepas Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Cieszę się że znów coś składasz praca jak zawsze na TIP TOP po podglądam sobie w wolnych chwilach dalsze postępy z prac . Mirku bardzo mnie cieszy, że podglądasz moją prace, ja Twoje warsztaty zawsze śledzę z przyjemnością;) A teraz kolejne zdjęcia z mozolnych prac;) Na początek jeszcze jedno zdjęcie powłoki antypoślizgowej, która jak widzę z komentarzy wyszła całkiem nieźle;) podziałałem troszkę na przodzie: Na tyle wieży też dodałem kilka rzeczy ;) A obecnie zajmuję się blacharką;) I takie dwa zdjęcia całości: No to wracam do dalszej pracy nad tym kociakiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Powiem tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Świetny poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Bajer fajer!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Co jak co-ale czołgi za Odrą to potrafią budować!! Nie do końca moja epoka ale podglądam z podziwem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Kurde jakie to ładne! Nakręcasz człowieka na to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Kolejny dzień zmagań... Dziś w ruch poszedł polistyren i skalpel, a dokładniej musiałem wyskrobać jeden element od podstaw bo po raz kolejny gdy zobaczyłem co proponuje w to miejsce HobbyBoss to po prostu opadły mi ręce ;) Oto zdjęcie oryginalnego elementu którym się zająłem: A to zdjęcie przedstawia propozycję HB i wyskrobany przeze mnie element: No i kolejne zdjęcia przedstawiające dzisiejsze prace: no i to koniec na dzisiaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Wszystko wygląda zawaliście , detal piękny czekam na dalszy rozwój prac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 No i nadeszła chwila podzielenia się kolejnymi zdjęciami z budowy: Powalczyłem chwilkę z włazami: I jeszcze dodałem kilka elementów na wieży i na przodzie Leoparda: No i jak zwykle na koniec widok całości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Dokładnie ciekawie Powiedz mi gdzie zakupiłeś lufkę i czy można do tej wersji zamontować krótką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Dokładnie ciekawie Powiedz mi gdzie zakupiłeś lufkę i czy można do tej wersji zamontować krótką ? Lufę kupiłem w jadarze kaaaawał czasu temu... W tej wersji była tylko i wyłącznie długa lufa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 A powiedz mi jaka firma tej lufki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Lufa firmy ARMO. Cały zestaw waloryzacyjny masz w pierwszym poście tego wątku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 Chwilka czasu wolnego to znowu troszkę podłubałem;) Oczyściłem tył i dodałem kilka elementów: z przodu też dodałem kolka elementów: Jak widać po malutku ale do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Czysto i ładnie zdetalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Kiedyś zrobie dziada, bez kitu. Jak taki wzorzec będzie, to napewno zrobię. Tylko ja cały czas obstawiam, że z siatką jest jeszcze bardziej kozacki. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 10 Września 2012 Autor Share Napisano 10 Września 2012 Kiedyś zrobie dziada, bez kitu. Jak taki wzorzec będzie, to napewno zrobię. Tylko ja cały czas obstawiam, że z siatką jest jeszcze bardziej kozacki. ;) Siatka zakryłaby cały wystarany przeze mnie detal, za to z przyjemnością zobaczę wersję z siatką w Twoim wykonaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Już niedługo, już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 A i owszem. Jak tylko Merkave skończę (malowanie w poniedziałek), to się biorę za afgana. Paczka z Perfect Scale Modelbau tylko musi dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Witam po długiej przerwie. Po malutku dłubałem sobie przy tym modelu no i właśnie nadszedł ten czas gdy zakończyłem prace przed malarskie. Poniżej wstawiam aktualne zdjęcia: Mam nadzieję że kolejna aktualizacja wkrótce ;) Edytowane 28 Września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Zajebisty A co to jest, to różowe/fioletowe na dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 Już pisałem o tym we wcześniejszych postach. To jest powierzchnia antypoślizgowa wykonana sprayem dupli-color z efektem terakoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Robi wrażenie nie ma co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Już pisałem o tym we wcześniejszych postach. To jest powierzchnia antypoślizgowa wykonana sprayem dupli-color z efektem terakoty. Czy ten specyfik nada się do siedem-dwójki? Mam w planach Abrams-a i myślę czy by tego nie wykorzystać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi