Jendrass1 Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Gościł owszem i ku mojemu zdumieniu wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 i ku mojemu zdumieniu wygrał Że to niby "taki skromny jestem" tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 6 Października 2014 Share Napisano 6 Października 2014 Miałem okazję dokładnie ocenić ten zestaw w Szczecinie. Byłem jednym z sędziów konkursu. Model, czy zestaw, zrobił na mnie duże wrażenie. Zwycięstwo zasłużone. Ale tak trochę odnoszę wrażenie że to jeszcze nie koniec tego dzieła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 6 Października 2014 Autor Share Napisano 6 Października 2014 GEM - nie koniec, do szczęścia brakuje elektrowni polowej (EP II) która właśnie powstaje oraz lunety. W obu przypadkach dysponuję 2 zdjęciami tych dziwolągów. Sam nasłuchownik i aparatura wymagają jeszcze sporo pracy no i reflektor trzeba poprawnić, bo jak sam widziałeś wewnątrz jest orogeneza hercyńska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Wspaniała praca. Ciekaw jestem jak się będzie prezentować całość. Masz zamiar ustawić to na jakiejś podstawce?? Widzę że co raz więcej tematów powraca z odmętów forum z nowymi aktualizacjami. Jesień i zima to jednak najlepszy czas dla modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Wspaniała praca. Ciekaw jestem jak się będzie prezentować całość. Masz zamiar ustawić to na jakiejś podstawce??Widzę że co raz więcej tematów powraca z odmętów forum z nowymi aktualizacjami. Jesień i zima to jednak najlepszy czas dla modelarzy. Podstawka jest wskazana, może na wiosne zdążę ukoszernić całość. Zima - wiążę z nią duże modelarskie nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 nie daj się prosić tylko... do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi