em Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Tu http://masamasamasamasa.blog71.fc2.com/blog-entry-16.html się zrobił w 48 i warto podpatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 I są nowe kalkomanie. http://www.rvresin.com/decals_mig.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 I są nowe kalkomanie.http://www.rvresin.com/decals_mig.html No i nasi "rodzimi producenci" (czytaj Techmod ) znowu będą mieli wymówkę, żeby nie wypuścić kalek do naszych :( A zapowiedź w Stratusie taka ładna była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 I są nowe kalkomanie.http://www.rvresin.com/decals_mig.html No i nasi "rodzimi producenci" (czytaj Techmod ) znowu będą mieli wymówkę, żeby nie wypuścić kalek do naszych :( A zapowiedź w Stratusie taka ładna była ... Mam nadzieję, że Techmod nie odpuści, zwłaszcza, że zapowiedź wygląda ciekawie. Ma tylko jeden mały minus można by upchnąć jedno malowanie do UBka. Konwersja już jest, w tworzywie też może się pokaże. W najnowszych Polskich Skrzydłach o MiGu-29 jest zapowiedź zestawu Techmodu właśnie do nich. Ale to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Obawiam się, że zapowiedź do Mig-29 to jeszcze większy "Mirage" niż do 23-ki ... Do 23 pokazali projekt kalek, do 29 tylko sylwetki boczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 W jadarze dzisiaj 119 PLN :( Dlaczego nówka full wypas Mi-24 ze zwiezdy może kosztować poniżej 50 PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Te kalki Radka Vavriny wymagają jeszcze mocnych poprawek, bo są całkowicie nieprawidłowe - mówię oczywiście o polskich 007, 065, 012. Kilka dni temu zkończylismy konsultacje e-mailowe, przesłałem mu podkłady prawidłowe, tak że na kalki jeszcze troszkę trzeba poczekać, ale faktycznie to co robi TECHMOD to skandal, jeśli sie coś obiecuje i reklamuje w innej firmie, to trzeba słowa dotrzymać. Z tego co się dowiedziałem u Stratusa, to nie mają żadnej umowy i nie mają bladego pojęcia czy i ew. kiedy takie kalki miałyby wyjść! A TECHMOD na maile nie odpowiada. A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Z polskich nowości w Techmodzie możemy kupić: 48401 - Pz.Kpfw.VI Tiger Ausf.E (Late Production Model) “301″, 505 sPzAbt., Poland, Summer 1944 “312″, 505 sPzAbt., Poland, Summer 1944 A Stratus zrobił taką piękną reklamę kalkomanii do Migów. Miało być dobrze a wyszło jak zwykle. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 A TECHMOD na maile nie odpowiada. A po co? Takie mają widać standardy (moje maile w tej samej sprawie też olali). Ale przecież my modelarze nie jesteśmy dla nich godnymi partnerami do rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Na moim arkusiku znalazło się troszkę miejsca dla "23" Materiał już w drukarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Na moim arkusiku znalazło się troszkę miejsca dla "23"Materiał już w drukarni Wydawnictwo wielkonakładowe ? Tuhttp://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=49277&st=0&sk=t&sd=a&start=45 zapowiadaja nie tylko kalkomanie ale również zestawy uzbrojenia ,a takze nowy przód do Mig-23BN i inne dodatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Wydawnictwo wielkonakładowe Z wielkością nakładu nie będzie szału - koszt wydruku jednego arkusza troszkę mnie ostudził. Jeśli jednak będą chętni którzy są w stanie wziąć tą inwestycję na barki nie widzę przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 007 nie mial takiego numeru [jesli chodzi o ksztalt cyfr] Ciekawe w jakim kolorze zrobili napis "Republic of Pyrland"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Z wielkością nakładu nie będzie szału - koszt wydruku jednego arkusza troszkę mnie ostudził. Jeśli jednak będą chętni którzy są w stanie wziąć tą inwestycję na barki nie widzę przeszkód. A jaki to jest koszt? I co jest na tych kaleczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Ciekawe w jakim kolorze zrobili napis "Republic of Pyrland"?Zakładamy się, że czarny? No i coś strasznie nasze szachownice powywracali na tych schematach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 "007" jest już poprawiony, będzie w kamuflażu i ze znaczkiem okolicznościowym 40-lecia..., a także króliczkiem klucza (między zerami z lewej strony). Radek jest strasznie zajęty - te wszystkie wersje MDL MD, MS , nowe pudełka, kalki itp, więc mu wolno idzie projektowanie kalek. Jakiego koloru użyto do napisu" Republic of Pyrland"? Proszę o informację, aby nie było za póżno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 A jaki to jest koszt? I co jest na tych kaleczkach? odpowiem tylko na częśc pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 O w mordę Marcin dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 O w mordę Cinek ... opcja CHCIJ TO mi się włączyła I się nakręca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 .. a że się wychowywałem z MiGami-21 z 10 plm w Łasku i Mi-8/17 z 37 pśt w Leźnicy nad głową i to dzięki nim zwariowałem na punkcie lotnictwa postanowiłem tak to oddać im hołd. Reszta też się przyda, i na kilka lat roboty wystarczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Można ustawić się w kolejce po te kaleczki? Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja na tych kalkach nie widzę zbędnej rzeczy, a niektóre są naprawdę rewelacyjne:) I ja bym się przyłączył do tego drukowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 I ja bym się przyłączył do tego drukowania Smile Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja też, ja też! Taki widok potrafi w modelarzu wywołać uczucia podobne do tych, jakie przezywa dziecko w cukierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi