McSimus Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 "niebieskie" ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thefly22 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Cinekf1! Jeżeli wystarczy kaleczek to ja również piszę sie na taki zestawik w skali 1:72. Przyznam szczerze, że śledziłem Twój wątek kalkomaniowy w dziale 1:1 MIG-21. Całe szczęście, że trafiłem tutaj i zobaczyłem jaki ogrom pracy wykonałeś. STARY - Wielki SZACUN dla Ciebie. Moje MIGI do chwili obecnej straszyły golizną, ale teraz jest szansa, że będą miały zaje- fajne ubranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Jest towar, jest popyt. Nic tylko zacząć kręcić biznes, więc gdzie jest haczyk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 WItam Zgodnie z obietnicą nadszedł czas pochwalić się owocami blisko półtorarocznej roboty Przyznam szczerze, że się opłacało posiedzieć troszkę nad tematem, jakość kalek zwaliła mnie z nóg. W modelarsto bawię się już z 15 lat, ale z takimi kaleczkami jeszcze nie miałem przyjemności pracować. I na dodatek wszystko to, czego mi trzeba było do szczęścia. Pełen sukces!!!! Oczywiście wszystko z białym poddrukiem Tak to wyglada Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 no to teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Powiedziałem tylko "uaaaa..." i opadła mi szczena. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Jaka cena za "siedemdwójkę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Jest już komitet kolejkowy? Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKa Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 tak,tak. przejdźmy do konkretów.jaka cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Cinek, zlituj się, ja się piszę na obie skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Hop hop? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Jeżeli będzie wolny komplet w skali 1/72 to chętnie się dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Ja też do skali 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan kawecki Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Czy ja jeszcze mógłbym sie dopisać do skali 1:48 bardzo prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Jak wszyscy to wszyscy. 1:48 poproszę baaaaaaaaaaaaaaaardzo ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 4 Czerwca 2011 Share Napisano 4 Czerwca 2011 no to teraz się zacznie A jak się skończy? Tylko na pobożnych życzeniach? Z chęcią bym te kalki zobaczył na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 no to teraz się zacznie A jak się skończy? Tylko na pobożnych życzeniach? Z chęcią bym te kalki zobaczył na Allegro. No i są: http://allegro.pl/mig-21-kalkomania-1-72-unikat-28-malowan-i1661827975.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Nie są, a jest. Sztuka jedna. Cena silnie odrzucająca. Na dodatek licytacja. Nie tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Buhhahaha bez żartów Panowie, cena kosmos, dlatego kolega cinek milczy cały czas na PW odnośnie ceny arkusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Oj kosmos,wielki kosmos. Chyba kolejka chętnych się zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Cena masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Chyba lepszym wyjściem byłby arkusz z godłami plus kilka zestawów cyfr 0 do 9 ,mnie taki by interesował a w tym z allegro jest z byt wiele malowań jak dla jednego modelarza/życia nie starczy / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Teraz to każdy mądry. A jaka była wcześniej kolejka chętnych, nawet po kilka arkuszy? Mniej więcej taki jest koszt druku kalkomanii na indywidualne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Po pierwsze ten zestaw na allegro to przecież inne kalki, inny zestaw. Po drugie jak widać są chętni więc... Po trzecie cena którą Cinek zapłacił za tamten (pierwotny) zestaw jest... hmmm... jeszcze sporo wyższa od ceny zestawu z Allegro. Piękna praca ale cena wydruku zabójcza. Myślałem, że też ją znacie i trochę zdziwił mnie ten cały komtet kolejkowy. Przepraszam, nie napiszę ile bo PW to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Teraz to każdy mądry. A jaka była wcześniej kolejka chętnych, nawet po kilka arkuszy?. Mnie na tej liście nie ma,rozmawiałem na ten temat z Marcinem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi