MWALLO Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) Wraczysław praktycznie gotowy, może z czasem naniosę jakieś drobne poprawki Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Michał Edytowane 20 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 PRZEPIEKNY!! super sa te resztki farby przeswitujace spod rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 20 Listopada 2010 Autor Share Napisano 20 Listopada 2010 PRZEPIEKNY!! super sa te resztki farby przeswitujace spod rdzy Dzięki, model ma bardzo fajną fakturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawau Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 mistrz! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 cudeńko, widać kunsztowne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Wykonanie mistrzowskie i jak dla mnie jak narazie poziom nieosiągalny. A tak swoją drogą co tą maszynę tak urządziło?(co mogłoby ją tak zniszczyć w realu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 co tą maszynę tak urządziło? MIG PRODUCTIONS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greenberg Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Wykonanie mistrzowskie i jak dla mnie jak narazie poziom nieosiągalny. A tak swoją drogą co tą maszynę tak urządziło?(co mogłoby ją tak zniszczyć w realu) Poligon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 ...oczywiście ten na Kubince. poza tym wybuch amunicji po trafieniu, atak Typhoona lub Iła 2.... możliwości jest całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Wrak - super! itd.... .....ale... na mój gust, i moją wiedzę to jest jeden drobny problem. Chodzi o strukturę ziemi na której stoi wrak. Ona wygląda tak jakby była świeżo orana. Są sklejone bryły gleby na których leży koło. W efekcie to koło robi wrażenie że niemal nic nie wazy. Jeżeli wrak jest w stanie takim jakim jest to ziemia wokół powinna mieć inna strukturę. Nie ma tam miejsca na takie posklejane bryły bo one występują tylko w wilgotnej, świeżo oranej ziemi. Jeżeli wrak się palił, jeżeli stał tam jakiś czas to te bryły dawno by się rozpadły, a to wspomniane kolo byłoby w te ziemie wciśnięte. Poza tym - perfekcyjnie! No ale to moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Pojazd jest robiony na podstawie zdjęcia zniszczonego Panzer IV w Tunezji - stał tam oryginalnie na kamienistym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Gratulacje!!! Prawdziwie mistrzowskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 22 Listopada 2010 Autor Share Napisano 22 Listopada 2010 Dziękuje za bardzo budujące komentarze i cieszę się, że model się podoba!! Dla wszystkich duże Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Idziesz w ślady samego MIG-a. O ile pamiętam to on zrobił też rozwaloną czwórkę i stuga. Pięknie ci wyszedł ten model. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 O ile pamiętam to on zrobił też rozwaloną czwórkę Nawet tę samą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Ostatnio zagustowałem w pancerce drugowojennej, dlatego często przeglądam ten dział. Wykonanie rewelacja, rdza i resztki farby powalają Oglądając takie cudeńka coraz bardziej nachodzi mnie ochota na wystruganie jakiego pancerniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Ma dziwne wrażenie że widziałem ten model w jakimś poradniku MIG-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Co tu dużo mówić... Mistrzostwo Złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi