crustian Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 GEM bardzo ładna płytka.Toyo dzięki za ciekawostki masz ich więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Pięknie,nie mogę doczekać się końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) Witam, chyba po raz ostatni. Udało się dobrnąć do końca. Model skończony. Dodatkowo do wypełnienia podstawki dorobiłem wodzidło. Przy wodzidle mogą być jakieś nieścisłości ale robiłem je tylko ze zdjęć, i jednego bezwymiarowego rysunku. Wodzidło prezentuje się tak Zrobiłem również małą modyfikację drabinki. Robiłem ją z blaszek Parta ale doszedłem do wniosku że pałąki są zbyt płaskie i postanowiłem wykonać je z okrągłych pręcików plastikowych. Reszta elementów, czyli wszystkie blachy są powycinane z blaszek. Było z tym trochę zabawy, ale moim zdaniem wygląda to lepiej. Książka wydawnictwo GEM. Tak to wygląda ustawione na podstawce. Panowie Bardzo dziękuję wszystkim tym którzy w jakikolwiek sposób pomogli w mojej pracy. Nie chciałbym nikogo ominąć, a porady płynęły zarówno na forum jak i na prywatne wiadomości. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć nasze wspólne dzieło, podyskutować ,wymienić uwagi. To jutro wybieram się do Bytomia. Może będzie okazja się poznać. Galeria w przyszłym tygodniu bo teraz naprawdę nie dałem rady. Edytowane 25 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Elegancko!!Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Piękny model i nie ukrywam że będę się na nim wzorował choć mam w planach Su-22 w barwach radzieckich z czasów wojny w Afganistanie. Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Pięknie się prezentuje...brawo pomysł z wyrwanym kawalkiem lotniska pierwsza klasa no i całe wyposażenie lotniskowe...to chyba każdy model na podstawce powinien mieć bo wtedy wygląda jak prawdziwy samolot...świetny finisz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 Panowie to już koniec. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie uwagi, za pomoc, za podpowiedzi. Zapraszam do galerii viewtopic.php?t=25748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Ale klasa! Piękna Suczka! Nie ma za bardzo do czego się czepić natomiast jest potrzeba pogratulować i życzyć tyle samo wkładu w następne projekty. Mam nadzieję że także SP RP... Dobrze by było jakbyś w galerii wykorzystał zdjęcia pleneru (jak to zwykle dla baz B/M - CPPSy przy zalesieniach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi