Konrad C Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 2.0 Doszło parę detali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 Jednak myślałem, że będzie więcej odpowiedzi. Co jak co- temat ciekawy i pierwsze Fiaty na forum. Szczerze powiedziawszy nie chce mi się tutaj pisać samym pod sobą więc będą tylko zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 nie marudź dużo ludzi tu zagląda ja też, często, ale że nie jestem w temacie to się nie sile na jakieś mądrości, ale podglądam bo mi się bardzo podoba! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 spójrz czasem na licznik wizyt a nie wpisy. lewy reflektor w łaziku jest zdziebko krzywo, plącze się trochę farfocli ale o drobiazgi. bardzo ładne modele, mogą robić za reklamówki producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 a deska na pace tez super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Czy furgon jest już ukończony? Brakuje mu dachu kabiny. Ta deska na pace to prowizorka? Na zdjęcie furgonu "pasażerskiego" z 10BK są dwie ławki po bokach i dodatkowe oparcia na plecy. W wersji 'towarowej" skrzynia jest pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2011 Przedewszystkim przepraszam za to - mam zły dzień i jakoś tak wyszło. Lewy reflektor w łaziku jest zdziebko krzywo, plącze się trochę farfocli ale o drobiazgi. bardzo ładne modele, mogą robić za reklamówki producenta. Reflektor trzeba poprawić a paprochy .. zdjąć. Co do reklamówek to mogły i by być Jakby je producent widział :P Czy furgon jest już ukończony? Brakuje mu dachu kabiny. Ta deska na pace to prowizorka? Na zdjęcie furgonu "pasażerskiego" z 10BK są dwie ławki po bokach i dodatkowe oparcia na plecy. W wersji 'towarowej" skrzynia jest pusta. No proszę Cię - myślisz, że bym go bez dachu pozostawił? Jakoś muszę się tam dostać pędzlem ... Ta deska na pace to mój taki dodatek, będzie jeszcze koło bo mi trochę zostało ich po sanitarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2011 2.2 Ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Lutego 2011 Autor Share Napisano 4 Lutego 2011 2.3 Witam! Wozy już skończone - brakuje tylko lusterek. Furgon dostał rozjaśnienia, obicia, malunek detali i parę przecierek. Łazik już tylko czeka na lusterko. Przy furgonie na zdjęciach wyszła na jaw dosyć poważna szkoda. Chodzi o szczelinę łączenia dachu. Szczelina jest z jeden strony, pewnie dach był lekko wygięty i tak wyszło po pomalowaniu. Miałem dwie opcje: a) Zdzierać lakier, farbę, szpachlować to, szlifować gotowy delikatny model a następnie ponownie mieszać farbę z myślą, że tej mieszanki nie uzyskam, kłaść washa. I dobierać proporcje rozjaśnień. Było by to widać prędzej niż samą szczelinę. b) Zostawić to tak jak jest. Wybrałem to drugie bo szczelina ukazała się na fotkach. W realu podczas przyglądania się co jest źle i co by poprawić, jej nie widziałem - chyba jestem ślepy lub coś. No i jeszcze te reflektory - strasznie gryza a ja jestem bezsilny ... Z łazikiem jest lepiej - wygląda że nie ma żadnych szczelin itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 No i pięknie. Do obejrzenia w Bytoniu? Mam co prawda pewne obiekcje do do czarnego przebijającego przez farbę, pewnie w rzeczywistości wygląda inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Mam co prawda pewne obiekcje do do czarnego przebijającego przez farbę, pewnie w rzeczywistości wygląda inaczej. Możesz to zaznaczyć? Bo nie wiem gdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 dach niestety nie przylega dobrze ale w naturze pewnie mniej bije to po oczach - ladne modeliki, na pewno będą cieszyć oko w Bytomiu. na liście rzeczy do obejrzenia jedna z pierwszych pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 A skąd masz pewność, że tam będę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 skoro zamierzasz oglądać Gdynię jak pisałeś w moim wątku to może i dasz obejrzeć swoje fiaciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 skoro zamierzasz oglądać Gdynię jak pisałeś w moim wątku to może i dasz obejrzeć swoje fiaciki Heh ... miałem być ale się plany trochę pozmieniały i jednak nie wyrobię się :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 :-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Lutego 2011 Autor Share Napisano 12 Lutego 2011 :-((( No niestety :( Chociaż może będą ... wysłać do kogoś ... kto by jechał i ... kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Lutego 2011 Autor Share Napisano 14 Lutego 2011 2.4 KABOOOOMMM! Starcie drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Lutego 2011 Share Napisano 14 Lutego 2011 Widzę, że szalejecie z PF i bardzo dobrze, będzie można spodziewać się kolejnego Polaka sprzed '39 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Lutego 2011 Autor Share Napisano 17 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 hoho kolega szaleje z tymi szkrabami aż miło podglądać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 hoho kolega szaleje z tymi szkrabami aż miło podglądać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi