bnk_one Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Witam, niedawno ukończony M8, niestety oczy już chyba nie te bo szpary przy fartuchach bocznych z prawej strony i na wieży zobaczyłem dopiero na zdjęciach. W modelu wymieniłem lufę na metalową od RB Model i dodałem anteny oraz skromnie żywiczne dodatki od armo. Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Pierwsze odczucia pozytywne. Potem jednak przychodzi myśl, że GI'e mieli by niejakie problemy z kanistrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Kawał dobrej i porządnej roboty, aż się nie chce wierzyć, że to 1:72 gratulacje udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Bardzo ładny wash, podoba mi się też tylnia kalka-ładnie siadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Bardzo mi się podoba. Nie przesadzone ślady eksploatacyjne i brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Bardzo efektowny odbiór całości psują te karnistry - gdyby nie one mógłbym się założyć, że to 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Dobra zgadzam sie z wypowiedziami kolegów , więc przestań ściemniać i zmień tą skalę w tytule bo nie ładnie tak brać modelarską dołować A tak na poważnie to gratuluję modelu , świetne są te bambetle na wieżyczce . Cud miód i blondyna w samym triumph-ie . Konstruktywnie się nie wypowiem bo nieznam się na tych alianckich wynalazkach , dopiero teraz zabrałem sie za 2,5 tonówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Dzięki za pozytywny odbiór. Co do karnistrów to teraz żałuję że dałem te z zestawu, mogłem podmienić na bardziej szczegółowe lub w ogóle z nich zrezygnować i zostawić puste miejsce lub dać jakieś torby/koce/plecaki w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Dokonały efekt, wszytskiego z umiarem, delikatnie, chce się oglądać takie maleństwo. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witaj. Modelik ładny, mam tylko pytanko- jaką farbką malowałeś te plecaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Bardzo ładny model ciekawego pojazdu. Gratuluję. Podoba mi się dużo szczegółów w nim. No i obicia są naprawdę świetne. Tylko koledzy wyjaśnijcie mi co to są karnistry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Cóż, kiedy byłem mały też myślałem, że są karnistry, komboje i temu podobne . Model - oczywiście bardzo ładny. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Bardzo ładnie wykonany model , na plus jeszcze te bambetle i odciągi antenowe. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi