qalimar Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Sam się zdarł. Nie wytrzymał WA. W poniedziałek przykleję nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 godełko piękne Mariusz. Dobrze, że jeszcze nie zamknąłem arkusza poświęconego Mi-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2012 ...jak kiedykolwiek będę robił Mi-14, a jestem przekonany że będę, to będzie z tym godłem. Byłbym wdzięczny, gdyby udało się zaprezentować więcej fotek tego egzemplarza.Pozdrawiam. Proszę bardzo. Drzwi jeszcze zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Ojej - a gdzie paszczęka??? No ładnie się ten Rumcajs przepoczwarzył Dla mnie bomba! Cinekf1 - co to za arkusz? W sumie czas chyba ruszyć z TOP GUNem więc jakiekolwiek kalki na wagę złota. Z tego co się orientuję to komercyjnie tylko intech był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Cinekf1 - co to za arkusz? W sumie czas chyba ruszyć z TOP GUNem więc jakiekolwiek kalki na wagę złota. Z tego co się orientuję to komercyjnie tylko intech był. a taka tam zbieranina tematu Hazeka . Ale jak Mariusz będzie co krok coś dorabiał to chyba szybko tego nie druknę . Jest jeszcze kilka tematów do dorobienia (zwłaszcza starszych malowań), ciągle brakuje czasu Poniższe grafiki jeszcze nie wyskalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 OŻesz TY!!! Jeżeli byłaby jakakolwiek możliwość skorzystania z Twojej pracy to ja jestem bardzo chętny! Może to mnie zmobilizuje do dokończenia Kamana i rozpoczęcia 14ki. Tylko który wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Stakor- wszystko w swoim czasie ;-) Na razie to świeżynka po POM-ie, a i czasu nie ma na grubsze sprawy. Cinek- faktycznie, trochę brakuje, na pierwszy rzut oka- nowego kroju numeru 1010, baby jagi na PS-ach, granatowego numeru 1003, napisu Pałer z 1012.;-) Adam- grzyb na 1005 już jest z powrotem, drzwi założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitt35 Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Cześć No godło na 1010 rewelka. Rumcajs zmienił się w Obcego niezłe. Tak trzymać. Kurczaczki, a już myślałem, że godło z Różą Wiatrów przeszłą do historii, a tu proszę. Mariusz czy 1010 z Różą Wiatrów wykonał choć jeden lot? No i teraz już nie masz wyboru szczkęka na 1010 musi też być z Obcego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Drzwi z 1004 zostały zachomikowane- jest to jedyny element z tego ś-ca, który pozostał do dnia dzisiejszego. Właśnie teraz się przydały- 1010 "dostał" je tymczasowo tylko na czas malowania godła i nie wykonał z nimi ani jednego lotu. Coś się wymyśli...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 a tak trochę tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Drzwi z 1004 zostały zachomikowane- jest to jedyny element z tego ś-ca, który pozostał do dnia dzisiejszego. Właśnie teraz się przydały- 1010 "dostał" je tymczasowo tylko na czas malowania godła i nie wykonał z nimi ani jednego lotu. He He - za 50 lat modelarze będą mieli niezłą jazdę z tym zdjęciem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Października 2012 Autor Share Napisano 25 Października 2012 Na razie bez zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 WItam Czas odgrzać temat naszych Chazeków ;-), na początek nasze PSy, skala 1/72. Na arkuszu znajdą się jeszcze PŁ/Ry 1012 i 1009. A potem niezła przeprawa przez PŁy . Postanowiłem poświęcić trochę czasu najbarwniejszym według mnie maszynom polskiego lotnictwa wojskowego. Może kiedyś ukaże się jakaś alternatywa wtryskowa jak chociażby osatnio Mi-2 z Aero Plastu. Jeśli nie to zawsze jest poczciwy TOP GUN. Za okazaną pomoc podziękowania dla qalimara Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 I znowu kawał świetnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Trzymam kciuki za arkusz z PŁ - jeśli weżmie się do ręki publikację STRATUS POLISH WINGS 14 to tam są takie malowania z różnych okresów, że włąściwie można by zobić wszystkie i tro w kilku malowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Ze zdjęć jakie posiadam wygląda na ciemnogranatowy kolor. Mariusz miał to zweryfikować ale na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Cinek, nieco zarobiony jestem- w weekend wezmę się za szczegółowe oglądanie i porównywanie. Adam- na pewno bardzo ciemno granatowy. W tym malowaniu ingerowaliśmy tylko i wyłącznie w pomarańczowy kolor zastępując go czerwonym. Doszło oczywiście kilka elementów (szersze czarne pasy i żółte napisy), ale akurat to widać. Trzymam kciuki za arkusz z PŁ - jeśli weżmie się do ręki publikację STRATUS POLISH WINGS 14 to tam są takie malowania z różnych okresów, że właściwie można by zobić wszystkie i tro w kilku malowaniach. A to jeszcze nie wszystkie- po zakończeniu składania powstała orka na 1001 i w przyszłym roku będzie całkowicie szary 1008... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 w przyszłym roku będzie całkowicie szary 1008... :-)Normalnie lubię LMW, tam się zawsze coś dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Dalej, dalej... ja tam pomiędzy wódkę, a zakąskę się nie wpierniczam.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 To Allien (Obcy z Nostromo) będzie na którym egzemplarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Obcy przeżył już zimę. Z kolei na 1011, zamiast orła znajdzie się Predator. Trwają dywagacje w masce, czy bez... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 Czas na tigera- Mi-14PŁ 1007: http://www.airplane-pictures.net/photo/409764/1007-poland-navy-mil-mi-14pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Nowość (pierwszy i ostatni): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Elegancko się prezentuje - tylko szachowicę ma źle namalowaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Niestety źle, ale cóż- dr Guzek był najmądrzejszy w tj materii i chciał błysnąć... Napisów też jeszcze nie ma, ale będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi