skikut87 Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Po prostu to tu zostawię i czekam na oceny seria na socjalistyczny tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Na socjalistycznym tle jest bardzo dobry kontrast :-) Moja ocena: bardzo dobry (5) Pozdrawiam i czekamy na gąsienice! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Marca 2011 Autor Share Napisano 22 Marca 2011 Błotko już jest i parę innych rzeczy poprawionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Oglądanie tej relacji z budowy to czysta przyjemność. Świetny warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 Trochę dziś pobawiłem się z fotkami wszystkie są bez obróbki jedynie co to zmniejszona rozdzielczość Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz309 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 A kiedy gąsienice ??? Model super Malowany pędzlem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 A kiedy gąsienice ??? Model super Malowany pędzlem?????? Poczytaj ten wątek od początku. Model Prima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Rewelacja, czekam na resztę i gąski (nie za wodą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Marca 2011 Autor Share Napisano 28 Marca 2011 Witam gąski już położone a teciak finalnie ubłocony. Zostało jeszcze podmalować go gdzie nie gdzie i dać ostateczny wash O to efekty mam nadzieje ze się spodobają: Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Witam Model dość fajny, jednak jak dla mnie bardzo dziwne brudzenie gąsienic. Patrząc na błoto, to widać jakby było mokre, zobacz sobi ]e po maszynach budowlanych, takie błoto wchodzi w każdy zakamarek na gąsienicy dokładnie je oblepiając, powinno być go więcej i wszędzie, a u Ciebie są miejsca prawiej jak z fabryki. Jakieś to dziwne i strasznie w oczy "kłuje" psując efekt całości. No i zwisy z jednej strony są większe niż z drugiej, chyba, że to takie złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 mimo braku czasu udało mi się poprawić błoto Mam nadzieje ze wygląda to teraz lepiej Pozdrawiam Daniel Sarnowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi