MWALLO Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 "Famczysław" gotowy, zapraszam do oglądania: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 No model jak zwykle fantastyczny, genialne brudzenie podwozia oraz malowanie. Mam pytanie czy to ten zestaw z załogą tamyi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Witam! Z zachwytu wyjść nie mogę! Jest super! Strasznie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 To dokładnie ten zestaw dodałem troszkę blaszek z Abera, a także komplet żywicznych plandek od Decal Star-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 No tak myślałem, że to ten. To się trochę wykosztowałeś bo model bardzo droi-jak każda tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 Nie było tak źle, mam jeszcze 4 inne, w innych konfiguracjach- czekają na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 MWALLO - czemu zapodajesz ten czarny gradient i to tak ze idzie po modelu? Sam model bardzo elegancki - podziwiam i gratuluje. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adelajda Lebioda Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Gratuluję efektownej pracy! Wykonanie na wysokim poziomie, do jakigo nas już przyzwyczaiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio24 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Szacuneczek ;D coś pięknego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Super model. Bardzo fajnie się prezentuje na podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Dla mnie Bomba, kiedyś chciałem nabyć takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 super praca chociaż Niemiec... Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Model ŚWIETNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Model bardzo ładny i miły dla oka ale czy mógłby mi ktoś powiedziec co to jest to ,,przypięte żelastwo" z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 ale czy mógłby mi ktoś powiedziec co to jest to ,,przypięte żelastwo" z tyłu? To lemiesz, używano go przy wyciąganiu np. czołgu. Wbijał się w ziemię i powodował większą stabilność pojazdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Dzięki bardzo jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 świetne wykonanie, szczególnie podobają się plandeki - git. Nie należę do czepialskich ale czemu koła brudne są tylko na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Bardzo fajnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi