Gościu Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Model doczekał się finiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Super to wyszło. Mnie najbardziej podoba się pierwsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Super no po prostu brak słów 7/6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Super figurasy i podłoże widzę i pietruszkę grukole i inne pyszne zieloności jesteś Thebeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 No to jest rewelacja, blotko super wyszlo no i calosc pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Kolejna elegancka diorama Twojego autorstwa. Pełen podziw. Tak sobie patrząc na roślinki skojarzyły mi się ona z "Alicją w krainie czarów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 świetna praca! wszystko mi się w niej podoba, zarówno figurki, roślinność jak i sam pojazd gratuluję zarówno pomysłu jak i warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Co tu dużo mówić. Przestałem już być oryginalny jeśli chodzi o pozytywne komentarze, a co do Twoich prac innych raczej nie da się wypowiadać. Jest świetnie. Zarówno tematyka, techniczne wykonanie jak i atrakcyjna prezentacja są istną ucztą dla oglądającego. Moim marzeniem jest kiedyś osiągnąć taki poziom. Jedyne co bym tutaj zmienił to Sten w rękach polskiego wojaka. Zamiast niego dałbym mu do ręki Thompsona M1928.Może z przekory, a może tylko dla tego, że to mój ulubiony rozpylacz. To tyle jeśli idzie o uwagi. Gratulacje Mistrzu Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Witam! Chociaż to nie moja działka to Twoja diorama budzi ogromny szacunek. Pomysł, wykonanie i prezentacja - istny majstersztyk Miło się ogląda takie prace! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Witam! Twarze manekinów mnie powaliły....A cała reszta? Tak jak zwykle, doskonale itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Gościu Odpadłem Po prostu Super . Brak słów... i te twarze - jak ty to robisz ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Super diorama. Powala na kolana. Chciałbym też osiągnąć kiedyś taki poziom. Wymiękam, gdy oglądam Twoje prace. Powiedz, jak zrobiłeś brudzenie modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczesany Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 Gratulacje - fotka wisi na głównej! Praca na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Dziękuję. Brudzenie było etapowe. Filtr/biedronka ,łosz z pigmentu, łosz z olejnych punktowo. Ziemia na czołgu to piach na klej+ pigment i na koniec płukanka olejna punktowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Fantastyczna diorama. Genialnie pomalowani figuranci. Mógł byś zdradzic jak pomalowałeś ich twarze, bo wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 Twarze malowane od ciemniejszego w zagłębieniach do rozjaśnienia w najwyższym punkcie, farby akrylowe plus olejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Noooo. Diroramka wyglada FANTASTYCZNIE! Te mokre bloto na czolgu pieknie kontrastuje z bialymi kwiatami. Mazniecia blota z boku czolgu tez wyglada bardzo fajnie. Z czego robiles zwiniete koce na czolgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Marca 2011 Autor Share Napisano 15 Marca 2011 Dzięki. Koce to żywica, już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repmed Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Fajna. Kompozycja też fajna. Małe ale- konserwy by się wysypały z tej skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Dzięki. I właśnie to robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi