pan_piotrek Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 Dzisiaj filtr i kalki. Strasznie nie lubię kłaść kalek, zawsze coś się porwie albo krzywo wyjdzie. Tak jak i w tym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Polecam płyny Micro Set i Sol. Pierwszy do układania a drugi do ich ostatecznego utrwalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Dzięki, właśnie tych używam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 A ja kalki tylko na sidoluksie, nic sie nie rwie i ładnie sie układają. Delikatnie i z wyczuciem trzeba. A, że krzywo, to się nie przejmuj, jest masa zdjęć gdzie na czołgu przyłozyli krzywo szablon, albo nr i godła z ręki malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Wash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Nabiera kształtów: http://i650.photobucket.com/albums/uu225/popo5/Panzer4/IMG_3908.jpg http://i650.photobucket.com/albums/uu225/popo5/Panzer4/IMG_3906.jpg http://i650.photobucket.com/albums/uu225/popo5/Panzer4/IMG_3904.jpg Sorry że zdjęcia w formie linków ale przy normalnym wstawianiu dostaję błąd "Nie można określić rozmiarów zdjęcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Bardzo fajna czwóreczka, Nie przesadź tylko z zadrapaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Moim zdaniem bez tych białych rys było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Jasnych już więcej nie będzie. Zresztą te na schurzenach wydają mi się za jasne i postaram się je trochę przytłumić. W paru miejscach dam trochę ciemniejszych jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Niestety zgadzam się z Akrylem. Bez było lepiej. Nie pasuje ich kolor i układ . Są jakby za duże (długie). Ale pewno już nie do poprawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Nie wydają mi się za długie, w porównaniu z tym co widziałem na fotkach i innych modelach. Co do koloru to jak pisałem jeszcze postaram się je przytłumić. Powinienem dać je przed nakładaniem filtrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2011 Aktualnie wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2011 Jak nic nie stanie na przeszkodzie to jutro galeria A póki co: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Faktycznie białe rysy zniknęły. Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Ogólnie fajnie to wygląda. Jak dla mnie gąsienica zapasowa jak i osprzęt "nie siedzą" tzn. za bardzo odstają od kadłuba - należy to skorygować. Błota więcej na tył jak już je robisz i na przód to samo bo zbyt czysto w porównaniu z bokami - "Albo w te albo wewte" jak to mówią. Ze szczegółów - na jarzmie brakuje ogniwka i śrub - tak to wygląda w oryginale. Jak ci się chce to dorzuć. Te białe krechy wprowadzają chaos ale bez nich było jakoś tak smutno. Lekko je przytłum tak jak planowałeś. Przydałyby się nieprzypadkowe ślady zużycia np. koło włazu i na górnej blasze wieży - przecież żołnierze co nuż po nim biegali. To samo przy zawiasach, klapach uszach do ciągnięcia itp. Chodzi mi o wyślizganą/zniszczoną farbę. Możesz dodać też trochę rdzy tu i tam. Otwory wentylacyjne nad silnikiem za czyste. Kalka z godłem totalnie "nie siedzi" - przytłumić. Może w shurzach jakieś dziury wypalić? Ja bym się pokusił. Tak czy siak kawał dobrej roboty - pozdrawiam i czekamy na finał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 GALERIA viewtopic.php?f=68&t=27579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi