Gościu Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Witam. Dla bezpieczeństwa wstawiam do dioram...bo nigdy nic nie wiadomo. Model Bronco , oznaczenia przewiduję nie inne jak NASZE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.KOWAL Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Z tymi dodatkami to napewno będzie kozak model. Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 (edited) No zapowiada się wyśmienicie, chętnie będę zaglądał. Czekam na rozbudowaną relacje. Edited February 15, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawacz Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ahhh prace tego ''gościa'' zawsze zapieraja dech w piersiach , z przyjemnościa będe podglądał. Szkoda tylk oże tak mało tajników zdradza podczas warsztatu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Szkoda tylk oże tak mało tajników zdradza podczas warsztatu:) Chyba żartujesz teraz. Te dziesiątki moich relacji, tu na forum, to mało ? Po prostu znudziło mnie w kółko pisanie tego samego Postęp: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Dokończę malować załoganta(składak miniart, dml, tamiya i alpine), zmyję nieco płukanki z ścian, zamykam i zacznę modelować od zewnątrz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Figurant pierwsza klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Kamil, dzięki. Jak na składaka, którego i tak widać prawie nie będzie może być ;) Kilka detali zewnętrznych jeszcze przede mną, większość mam za sobą: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
repmed Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Zacny modelik, zacne wykonanie. Figurant też ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Firmowa została tylko skorupa i to jeszcze nie cała czekam na malowanie. Świetnie się prezentuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Dzięki. 99% ukończenia. Wkleiłem oświetlenie wozu,klakson, okablowanie poprzednich, dodałem jeszcze gratów. naprawy jamy skurczowej, czy pod szlifowania błotników relacjonował nie będę. Siądę teraz do scenki i reszty figurek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 Hej. Skleiłem co miałem skleić. Maziam oddzielnie jedynie klapę silnika a tak spróbuje wszystko na raz. Bez szaleńczych rozjaśnień, stonowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Fajowy model się szykuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 Zmęczyłem mini podstawkę i coś by ją zapełnić. Wszytko zaczęte i nic nie skończone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Pozwolę sobie zachować Twoją relację. Myknę sobie kiedyś takiego w 72, kiedyś... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 A chowaj, przecież relacji do szafy nie zamknę ;) Podstawki urozmaicenie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub 24 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Suuuuuuper Trochę mi to przypomina "o jeden most za daleko":) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erolek Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Przyłączając się do achów i ochów warsztatowych dorzucę swoje 3 centy. Czy to, że orzełki w beretach są po brytyjsku z boku, to zamierzone? O ile mi wiadomo, to w całym Wojsku Polskim orzełki były noszone na środku. Jedynym wyjątkiem byla Samodzielna Kompania Commando - tylko oni nosili po brytyjsku - nad lewym okiem (ale to inny kolor beretów już - zielone). Pozdrawiam Eryk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Pokaż mi Erolek figurkę, która jest wykonana tak byśmy mogli swobodnie malować, nakładać kalki w miejscu jakie przewidywał regulamin. Nie ma, a jak są to 2 czy trzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Po filtrach a w trakcie łoszowania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 Malowania ciąg dalszy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Witam! No i co mam napisać? Że mi się podoba? To będzie już nudne, ale znowu mi się podoba! Znalazłem coś takiego : http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=8334&highlight=char Ale jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts