Gościu Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Witam. Dla bezpieczeństwa wstawiam do dioram...bo nigdy nic nie wiadomo. Model Bronco , oznaczenia przewiduję nie inne jak NASZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.KOWAL Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Z tymi dodatkami to napewno będzie kozak model. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) No zapowiada się wyśmienicie, chętnie będę zaglądał. Czekam na rozbudowaną relacje. Edytowane 15 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Ahhh prace tego ''gościa'' zawsze zapieraja dech w piersiach , z przyjemnościa będe podglądał. Szkoda tylk oże tak mało tajników zdradza podczas warsztatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 Szkoda tylk oże tak mało tajników zdradza podczas warsztatu:) Chyba żartujesz teraz. Te dziesiątki moich relacji, tu na forum, to mało ? Po prostu znudziło mnie w kółko pisanie tego samego Postęp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 Dokończę malować załoganta(składak miniart, dml, tamiya i alpine), zmyję nieco płukanki z ścian, zamykam i zacznę modelować od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Figurant pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Marca 2011 Autor Share Napisano 7 Marca 2011 Kamil, dzięki. Jak na składaka, którego i tak widać prawie nie będzie może być ;) Kilka detali zewnętrznych jeszcze przede mną, większość mam za sobą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repmed Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Zacny modelik, zacne wykonanie. Figurant też ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Firmowa została tylko skorupa i to jeszcze nie cała czekam na malowanie. Świetnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Dzięki. 99% ukończenia. Wkleiłem oświetlenie wozu,klakson, okablowanie poprzednich, dodałem jeszcze gratów. naprawy jamy skurczowej, czy pod szlifowania błotników relacjonował nie będę. Siądę teraz do scenki i reszty figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Hej. Skleiłem co miałem skleić. Maziam oddzielnie jedynie klapę silnika a tak spróbuje wszystko na raz. Bez szaleńczych rozjaśnień, stonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Fajowy model się szykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Zmęczyłem mini podstawkę i coś by ją zapełnić. Wszytko zaczęte i nic nie skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Pozwolę sobie zachować Twoją relację. Myknę sobie kiedyś takiego w 72, kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Marca 2011 Autor Share Napisano 14 Marca 2011 A chowaj, przecież relacji do szafy nie zamknę ;) Podstawki urozmaicenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 14 Marca 2011 Share Napisano 14 Marca 2011 Suuuuuuper Trochę mi to przypomina "o jeden most za daleko":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 14 Marca 2011 Share Napisano 14 Marca 2011 Przyłączając się do achów i ochów warsztatowych dorzucę swoje 3 centy. Czy to, że orzełki w beretach są po brytyjsku z boku, to zamierzone? O ile mi wiadomo, to w całym Wojsku Polskim orzełki były noszone na środku. Jedynym wyjątkiem byla Samodzielna Kompania Commando - tylko oni nosili po brytyjsku - nad lewym okiem (ale to inny kolor beretów już - zielone). Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Marca 2011 Autor Share Napisano 15 Marca 2011 Pokaż mi Erolek figurkę, która jest wykonana tak byśmy mogli swobodnie malować, nakładać kalki w miejscu jakie przewidywał regulamin. Nie ma, a jak są to 2 czy trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Marca 2011 Autor Share Napisano 15 Marca 2011 Po filtrach a w trakcie łoszowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Marca 2011 Autor Share Napisano 16 Marca 2011 Malowania ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Marca 2011 Share Napisano 16 Marca 2011 Witam! No i co mam napisać? Że mi się podoba? To będzie już nudne, ale znowu mi się podoba! Znalazłem coś takiego : http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=8334&highlight=char Ale jaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi