elefantes Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 W tytule należałoby dopisać SF:), bowiem MANiek posiada drugą oś napędową oraz zbiornik paliwa od Scanii(!), ale poza tym jest wykonany z uwzględnieniem wszelkich wymiarów i deatli, które byłem w stanie wykonać. Malowanie pędzlem w tradycyjnych dla mnie kolorach: Humbrol 55, 54, 191, 33. Jedyne co mnie troche wkurza to rama pomalowana czarnym metalikiem Model Master, czego już nigdy więcej nie zrobie... W Bytomiu 2011 dostał wyróżnienie i jak dobrze pójdzie będzie można go obejrzeć za 2 miesiące w Będzinie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Bardzo ładny maniek aż nie chce się wierzyć ze był malowany pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Witam. Model wyszedł wspaniale i fakt że jest pomalowany pędzlem sprawia że niemożliwe staje się możliwe. Gratulacje. Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 No no, firmowe barwy wyglądają bardzo efektownie Sam model również robi wrażenie Gratuluję wyróżnienie Może kolega da się namówić na konkurs w Inowrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Zaskakuje jak zwykle, że to pędzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Z tym pędzelkiem to bujasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Wybitny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Byłem, zobaczyłem, nie pamiętam czy powiedziałem ci opinie, jeśli nie to ci mówie- piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Piekny, trudno uwierzyc, ze malowales ten model pedzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toma$ Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo76 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Piękny Maniek ja zbieram modele ciężarówek w skali HO(1:87) z Herpy i Kibri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro18a Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 elefantes, a może do Szczecina zawitasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 No modelik jak zwykle na wypasie a o tym ,że malowany pędzlem to nie wspomnę mistrzu pendzelka ;D O widzę ,że do firmy wkracza nowy kolor ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Jest pięknie, cholera jakoś nie wierze, że to pędzel a jesli to prawda to chylę czoła , cos pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Świetny model, wprost nie mogę uwierzyć ze malowany pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Robi świetne wrażenie. I W dodatku malowany pędzlem... niesamowite. I fotosik oczywiście zablokował fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco12041976 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam. Bardzo interesujące malowanie. wykonanie również przedniej marki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi