MWALLO Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Model xtra!!!! Najbardziej podobają mi się dodatki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Świetnie wyszedł, paka bardzo fajnie wygląda no i te dodatki miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Swietna praca! Bardzo dobre dodatki i figurki! Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Hehehe, fajny modelik, no i ta mina Niemca a'la Duce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Zmniejsz kilka fotek, bo są stanowczo za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Modelik rewelacyjny. Tylko mam jedno ale. Nie uważasz, że ten Niemiec stojący na stopniu ma trochę za czyste buciki i spodenki?? Normalnie by go ochlapało od góry do dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Genialna praca. Te wszystkie obłocenia, zachlapania, obicia, ten cały brud - cudne po prostu. Mógłbym godzinami oglądać te zdjęcia. Aż mam ochotę zacząć mojego Blitz'a, który leży sobie w szafie. A tak przy okazji, niezły fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Powiem jedno, nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Ta "fotka z epoki" wyglada mi troszkę jak zdjęcie modelu nałożone ja jakąś fotkę i odpowiednio postarzane..... Gdyby było w nim troszkę więcej precyzji (tylnia część paki w stosunku do tła) byłoby całkiem całkiem No ale może się mylę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Moje zdanie już znasz, a i widzę finalnie "przybłędę" wykorzystałeś;) cius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Marca 2011 Share Napisano 20 Marca 2011 no fajny model tylko wracaj do poprzedniej podstawki!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Mam takiego samego tylko w 1/48. Super robota. :-D Do autora, jak obdrapałeś pakę i zrobiłeś zacieki z oleju i z czego robiłeś błocko (pasta piaskowa, żywica)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi