Jump to content

Samolot Bombowy Ił-28 - 7 Brygada Bombowa, Powidz

sokol
 Share

Recommended Posts

Wojtek, babol nie do przyjęcia... Kalkomanie na kadłubie są o 0,0000001mm za bardzo przesunięte do tyłu...

Weź się człowieku za wikliniarstwo, albo garncarstwo bo modelarza z Ciebie to na pewno nie będzie

...

A tak przy okazji, czy ten model rzeczywiście jest taki niesklejalny jak niektórzy mówią?

Było trochę piłowania i szpachlowania ale jak widać dało się skleić

Jak to mówią, nie ma złych modeli, są tylko kiepscy modelarze

Wojtek, babol nie do przyjęcia... Kalkomanie na kadłubie są o 0,0000001mm za bardzo przesunięte do tyłu...

Weź się człowieku za wikliniarstwo, albo garncarstwo bo modelarza z Ciebie to na pewno nie będzie

Ja wiem, Ty chcesz abym popadł w depresje, rzucił modelarstwo i przekazł Ci w spadku mojego Stara 266

W tej chwili już wszystko się otwiera, nawet w galerii.

Bardzo ładny Iliuszyn, gratuluję. Mam wrażenie, że delikatnie go przybrudziłeś i jeżeli to nie zdjęcia, to dodało to modelowi autentyzmu.

W stolicy Pyrlandii na cytadeli stoi sobie taki iłek, ale niestety niszczeje pod chmurką.

U mnie wszystko się otwiera.

Szkoda, że zdjęcia trochę jednostronne. Przydałoby się spojrzeć z boku, z przodu, i tak dalej. Moim zdaniem bardzo fajny model. Szkoda, że nie ma takich w skali 1:48. Marzy mi się kolekcja modeli samolotów, które przewinęły się przez Powidz.

Sokol gratuluję bardzo ładny model

Tak, delikatnie został przybrudzony. Bez tego wyglądałby trochę zabawkowo, czyli tak jak na poniższym linku:

http://forum.asg.koszalin.pl/download/file.php?id=2334

Co do zdjęć od spodu na pewno ten brak uzupełnie - jest otwarta komora bombowa, a tam oczywiście ładna bomba

A co do Iluszyna w 48.... marzenie niejednego

Mnie się zdjęcia otwierają i widać na nich bardzo fajną i rzadko spotykaną maszynę. Cieszy mnie ten obecny wysyp oryginalniejszych maszyn na naszym forum

Gratulacje!

Pozdrawiam

Kornik