sokol Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Umieściłem już dwie fotki w temacie "90 lat Polskich skrzydeł" - kolej na całą galerię. Model weekendowy, z zestawu Trumpetera w skali 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Lufka za cienka, osiowości to to nie trzyma, generalnie pod but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Moim zdaniem lufki za grube generalnie pod but Tu zgadzam sie z Marcinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 A u mnie zdjęcia się nie wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Tym bardziej pod but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 na fejsbuku jest jedna fotka,nie no zaraz pod but Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 No cóż - mogę dać bezpośredni link do galerii: http://www.sokol.slupsk.pl/IL28/ U mnie zdjęcia się wyświetlają, Marcin mówi, że też je widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcon Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 ja tam widzę 15 fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 ... u mnie też się otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Teraz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Wojtek, babol nie do przyjęcia... Kalkomanie na kadłubie są o 0,0000001mm za bardzo przesunięte do tyłu... Weź się człowieku za wikliniarstwo, albo garncarstwo bo modelarza z Ciebie to na pewno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Piękna maszyna, chociaż ja widziałbym go w malowaniu Muzeum WP A tak przy okazji, czy ten model rzeczywiście jest taki niesklejalny jak niektórzy mówią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 ...A tak przy okazji, czy ten model rzeczywiście jest taki niesklejalny jak niektórzy mówią? Było trochę piłowania i szpachlowania ale jak widać dało się skleić Jak to mówią, nie ma złych modeli, są tylko kiepscy modelarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie ani fotki, ani bezpośredni link do galerii nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariel007 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Model bardzo ładny. Gratulacje! Mi mój wyszedł gorzej (o wiele gorzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Wojtek, babol nie do przyjęcia... Kalkomanie na kadłubie są o 0,0000001mm za bardzo przesunięte do tyłu...Weź się człowieku za wikliniarstwo, albo garncarstwo bo modelarza z Ciebie to na pewno nie będzie Ja wiem, Ty chcesz abym popadł w depresje, rzucił modelarstwo i przekazł Ci w spadku mojego Stara 266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Kalkomanie na kadłubie są o 0,0000001mm za bardzo przesunięte do tyłu... Niee, no aż tyle, ooo to pod but Niestety u mnie tyż nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 No to jestem ciekaw co się dzieje - serwer mój raczej działa prawidłowo, tym bardziej, że ja widzę zdjęcia i parę innych osób też. No to może spróbujmy po adresie IP http://62.108.180.249/~sokol/IL28/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 W tej chwili już wszystko się otwiera, nawet w galerii. Bardzo ładny Iliuszyn, gratuluję. Mam wrażenie, że delikatnie go przybrudziłeś i jeżeli to nie zdjęcia, to dodało to modelowi autentyzmu. W stolicy Pyrlandii na cytadeli stoi sobie taki iłek, ale niestety niszczeje pod chmurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie wszystko się otwiera. Szkoda, że zdjęcia trochę jednostronne. Przydałoby się spojrzeć z boku, z przodu, i tak dalej. Moim zdaniem bardzo fajny model. Szkoda, że nie ma takich w skali 1:48. Marzy mi się kolekcja modeli samolotów, które przewinęły się przez Powidz. Sokol gratuluję bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Tak, delikatnie został przybrudzony. Bez tego wyglądałby trochę zabawkowo, czyli tak jak na poniższym linku: http://forum.asg.koszalin.pl/download/file.php?id=2334 Co do zdjęć od spodu na pewno ten brak uzupełnie - jest otwarta komora bombowa, a tam oczywiście ładna bomba A co do Iluszyna w 48.... marzenie niejednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Fajny, z okresu kiedy odrzutowce nie potrzebowały komputerów zeby latać. Ja swojego z mnóstwem dodatków ostatnio sprzedałem. Teraz trochę żałuję. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Mnie się zdjęcia otwierają i widać na nich bardzo fajną i rzadko spotykaną maszynę. Cieszy mnie ten obecny wysyp oryginalniejszych maszyn na naszym forum Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Teraz to widać tą piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Ładny model jednego z moich ulubionych samolotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi