plastikk Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 O - Jurgen przedobrzył z tym sznapsem und polnische wurst'em... Stół pierwsza klasa - znaczy się te dobra wszelakie na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Nie mogę się doczekać aż to wszystko pomalujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Nie mogę się doczekać aż to wszystko pomalujesz. Brnę powoli do przodu Mała aktualizacja Zrobiłem lekki wash na busiku, dorobiłem i pomalowałem plandekę Przerobiłem drzewo czyniąc je bardziej "zwięzłym" co można porównać oglądając poprzednie posty Teraz winietka będzie wyglądała mniej więcej tak Odnośnie winietki mam pytanie: Czy w miejscu czerwonej elipsy coś jeszcze umieścić (np. mały krzaczek) bo w "naturze wygląda to trochę .... pusto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Daj, ale coś niewielkiego, żeby nie przysłonił autobusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Dokładnie to samo chciałem napisać co kolega przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Niezła biba, chłopaki chodzą z podwójną opłatą za grawitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Dorób jeszcze z cieniutkiego drucika "sika" temu niemiaszkowi, co cedzi ziemniaki koło drzewka . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Daj, ale coś niewielkiego, żeby nie przysłonił autobusu. Też tak myślę dlatego napisałem "np.mały krzaczek". Zastanawiam się też nad motocyklem, którym podjeżdża oficer i "rozgania" to towarzystwo. Nawet by to grało z uciekającym niemiaszkiem do audobusu, pakującym przyczepkę i tym "nieborakiem" co próbował wstać od stołu, ale chyba mu nie wyszło Dorób jeszcze z cieniutkiego drucika "sika" temu niemiaszkowi, co cedzi ziemniaki koło drzewka . pozdrawiam Grzesiek Jest to w planach, ale nie z drucika tylko z cienkiego światłowodu, który już czeka na odpowiednią chwilę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Ten sik może być z "gluta" projekt super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Ta,tak - Herr Major rozganiający imprezowe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Ta,tak - Herr Major rozganiający imprezowe towarzystwo. Niestety, oficerka nie będzie, bo po przymiarce beemki z koszem okazało się, że zrobiło się ciasno (musiałbym zrezygnować z drzewa za busem, a to z kolei mi nie pasuje). Tak to jest jak się ma podstawkę, a później coś na to wstawia :( ).Dorabiam za to jeszcze jednego niemiaszka przy stole, bo trochę przy nim jest pusto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Daj najwyżej samego oficera. Będzie się można domyślić, że nie przyszedł pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Super to się prezentuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Witam Ruszyła sprawa "czerwonej elipsy" . Zastanawiam się nad dwoma wersjami Pierwsza to kucharz próbujący danie z kociołka + mały krzaczek ( jeszcze brak paleniska, ale z tym muszę poczekać do czasu rozstzygnięcia, którą wersję wybiorę) Druga - nie ma wersji 1 za to jest "Herr major" ( nazwany tak przez kolegę plastikk ) i wypinający mocno pierś uczestnik libacji przyjmujący na klatę przekleństwa oficera Którą wybrać ? Może zauważyliście, zmieniła się trochę podstawka Doszedł jeszcze jeden biesiadnik przy stole śmiejący się z "nieszczęścia" kolegi i pojawiła się polna droga (jeszcze nie malowana), bo trochę monotonnie było pozdrawiam i czekam na sugestie co do tego, którą wersję wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Ogólnie to całość wygląda pięknie... podstawka, pojazd i biesiadnicy Zaś co do mojej opinii który wariant wybrać... to ja bym stawiał na kucharza, scenka z oficerem jakoś mi się nie widzi... podejrzewam że ci bardziej trzeźwi też by zareagowali na jego widok a nie tylko jeden... a tu tak jeden śmieje się, dwaj inni coś tam grzebią przy przyczepce no i jak jest dalej ten jeden sikający to że tak powiem ma olewkę. No i do czego zmierzam obecność oficera była by stresująca dla biesiadników a sam oficer to podejrzewam że by postawił na nogi wszystkich swoim krzykiem. Dlatego ja stawiam na kucharza doda klimatu całej biesiadzie. Powodzenia i raz jeszcze pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadas_75 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Wersja pierwsza, tyle, że bez krzaczka, to nie zgodne z przepisami Ppoż. rozpalać ognisko tak blisko zarośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Obstawiam za kucharzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Widzę, że wersja z kucharzem bardziej przypadła Wam do gustu, co przyznam szczerze mnie cieszy. Taką sobie w gruncie rzeczy założyłem ( można było tego się domyśleć po zdjęciach ), ale chciałem usłyszeć Wasze zdanie . Wszystko już wiadomo więc biorę się do pracy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Kucharz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Kucharz faktycznie fajny - dobry pomysł. PS: czy tylne koło w trakcie jazdy nie będzie ocierać o nadkole? Bo są na mój gust za blisko siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 ...: czy tylne koło w trakcie jazdy nie będzie ocierać o nadkole? Bo są na mój gust za blisko siebie... To co widać na zdjęciu to złudzenie kąta patrzenia. Tak naprawdę jest między 0.5-1,0 mm co daje w rzeczywistości przy tej skali między 3,6 - 7,2 cm więc wystarcza tym bardziej, że autko jest trochę "dopakowane" i ciągnie przyczepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Ok, jedziemy dalej. Busik w zasadzie skończony ( no może jeszcze będą małe korekty kurzenia), dostał oleje, obicia, pigmenty i parę dodatków. Oto efekty Coś zmieniać, a może poprawić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Jechać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Jechać dalej. No to trochę pojechałem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Właściwe ''nawożenie'' - gwarancją dobrych zbiorów.Jest fajnie.Jurgen spadł z zydelka,Hans ma śmiechawkę a Helmut podlewa. Ino kuchmaister taki tylko przy osamotniony przy garach.Co on tam pitrasi?Gulaszowa? A tak w ogóle to odwrót i wracamy ''do domu''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi