Mierzu Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 (edited) Przedstawiam gotowy model Mardera III z zestawu UM. warsztat I na niebieskim tle. Edited April 22, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akryl Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Bardziej podobał mi się bez tego błota, ale teraz też nie jest zły, + za malowanie mało osób robi te modele w innym komuflaży niż zimowy i panzergrau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Swoje zdanie na temat błota i gąsienic wyraziłem w warsztacie. Reszta - jak najbardziej OK. Podobają mi się też skrzyneczki, sposób ich pomalowania. Jedyne, do czego jeszcze miałbym zastrzeżenia, to zdjęcia. Jak dla mnie są słabo czytelne. pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Góra modelu jest naprawdę bardzo fajna, przedział bojowy powiedziałbym nawet, że jest super. Natomiast widzę, że masz permanentne kłopoty z podwoziami wszelkiej maści. Albo coś jest krzywo, albo gąski zachowują się sprzecznie z zasadą grawitacji. Musisz nad tym wyjątkowo dobrze popracować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 We wszystkich pracach jakie oglądałem zdjęcia są najsłabsze. Przebarwione, nie doświetlone i jakieś dziwnie kolorowate. Jakbyś nie mógł zaoszczędzić wytrzeszczu oczy tylko zaświecić parę lampek lub wyjść z nim na podwórze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 We wszystkich pracach jakie oglądałem zdjęcia są najsłabsze. Przebarwione, nie doświetlone i jakieś dziwnie kolorowate. Jakbyś nie mógł zaoszczędzić wytrzeszczu oczy tylko zaświecić parę lampek lub wyjść z nim na podwórze. Chyba zbyt naświetlone? A wracając do gąsek i geometrii. Grzesiu i kolego Panzer może jakiś tutorial dla mnie? PLISSS ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 tutorial znajdziesz np. w warsztatach Grzesioja który bardzo dokładnie opisuje swoje metody walki z gąsienicami i innymi przedmiotami martwymi :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ...innymi przedmiotami martwymi :-) A wracając do gąsek i geometrii. Grzesiu i kolego Panzer może jakiś tutorial dla mnie? PLISSS ! Szkoda, że nie poprosiłeś o to trochę wcześniej (jakiś tydzień). Właśnie zmagam się z Flakpanzer'em i kleiłem po raz kolejny podwozie. I przyznać muszę szczerze, że pomimo tego, że nie wyszło idealnie, jest chyba najlepiej sklejonym podwoziem tego typu przeze mnie. Głowa do góry!!! Jeśli są pytania - chętnie Ci odpowiem. pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 No to powiedz mi Grzesiu ( po kolei etapami) jak kleisz gąski z gotowych odcinków i ogniwek na łukach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Tutaj? Czy na pw... pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 PW Nie bądź samolubem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 PW Nie bądź samolubem Jeśli Darek pozwoli "zapaprać" swoją galerię, chętnie napiszę . pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 Można spokojnie wrzucać. Chciałem na PW, bo myślałem, że problem dotyczy tylko mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Można spokojnie wrzucać. Chciałem na PW, bo myślałem, że problem dotyczy tylko mnie. A, wrzuciłem to w zupełnie oddzielny temat. pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts