Mierzu Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Przedstawiam gotowy model Mardera III z zestawu UM. warsztat I na niebieskim tle. Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Bardziej podobał mi się bez tego błota, ale teraz też nie jest zły, + za malowanie mało osób robi te modele w innym komuflaży niż zimowy i panzergrau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Swoje zdanie na temat błota i gąsienic wyraziłem w warsztacie. Reszta - jak najbardziej OK. Podobają mi się też skrzyneczki, sposób ich pomalowania. Jedyne, do czego jeszcze miałbym zastrzeżenia, to zdjęcia. Jak dla mnie są słabo czytelne. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Góra modelu jest naprawdę bardzo fajna, przedział bojowy powiedziałbym nawet, że jest super. Natomiast widzę, że masz permanentne kłopoty z podwoziami wszelkiej maści. Albo coś jest krzywo, albo gąski zachowują się sprzecznie z zasadą grawitacji. Musisz nad tym wyjątkowo dobrze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 We wszystkich pracach jakie oglądałem zdjęcia są najsłabsze. Przebarwione, nie doświetlone i jakieś dziwnie kolorowate. Jakbyś nie mógł zaoszczędzić wytrzeszczu oczy tylko zaświecić parę lampek lub wyjść z nim na podwórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2011 We wszystkich pracach jakie oglądałem zdjęcia są najsłabsze. Przebarwione, nie doświetlone i jakieś dziwnie kolorowate. Jakbyś nie mógł zaoszczędzić wytrzeszczu oczy tylko zaświecić parę lampek lub wyjść z nim na podwórze. Chyba zbyt naświetlone? A wracając do gąsek i geometrii. Grzesiu i kolego Panzer może jakiś tutorial dla mnie? PLISSS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 tutorial znajdziesz np. w warsztatach Grzesioja który bardzo dokładnie opisuje swoje metody walki z gąsienicami i innymi przedmiotami martwymi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 ...innymi przedmiotami martwymi :-) A wracając do gąsek i geometrii. Grzesiu i kolego Panzer może jakiś tutorial dla mnie? PLISSS ! Szkoda, że nie poprosiłeś o to trochę wcześniej (jakiś tydzień). Właśnie zmagam się z Flakpanzer'em i kleiłem po raz kolejny podwozie. I przyznać muszę szczerze, że pomimo tego, że nie wyszło idealnie, jest chyba najlepiej sklejonym podwoziem tego typu przeze mnie. Głowa do góry!!! Jeśli są pytania - chętnie Ci odpowiem. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 No to powiedz mi Grzesiu ( po kolei etapami) jak kleisz gąski z gotowych odcinków i ogniwek na łukach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Tutaj? Czy na pw... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2011 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 PW Nie bądź samolubem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 PW Nie bądź samolubem Jeśli Darek pozwoli "zapaprać" swoją galerię, chętnie napiszę . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Można spokojnie wrzucać. Chciałem na PW, bo myślałem, że problem dotyczy tylko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Można spokojnie wrzucać. Chciałem na PW, bo myślałem, że problem dotyczy tylko mnie. A, wrzuciłem to w zupełnie oddzielny temat. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi