adigromb Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 Już próbowałem obciążać ja na noc ale jak widać nic nie pomogło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 A co Ci się z nią stało że tak się powyginała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 Była taka krzywa firmowo ja nic z nią nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Jeżeli była wcześniej taka to dlaczego nie złożysz jakieś reklamacji czy czymś podobne ? No ale na wcześniejszych zdjęciach nic nie widać to tak jak teraz byś coś zrobił może coś z zawieszeniem nie tak ? PS:Jak możesz zrób tak zdjęcie całej ramy żeby było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Obciążanie nic nie da, odetnij krzywy kawałek ramy i zrób od podstaw z płytki polisterynowej. Ewentualnie można podmienić część ramy z jakiegoś złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Torni zobacz jak pisze że to tak było orginalnie to przecież można powiedzieć tej firmie co się zamawiało lub ew. wysłać karteczkę tą do Italeri ale wtedy się trochę czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Torni zobacz jak pisze że to tak było orginalnie to przecież można powiedzieć tej firmie co się zamawiało lub ew. wysłać karteczkę tą do Italeri ale wtedy się trochę czeka. Pewnie, że można było zareklamować - ale przed sklejeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 Czyli co proponujecie panowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Czyli co proponujecie panowie??? np. zrobić to co napisałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 (edytowane) Hej, tornado podpowiada słuszną koncepcję. Odciąć, dorobić samemu lub w ostateczności odciąć, spróbować poprawić i dokleić. Powodzenia!! pozdrawiam, k. Edytowane 31 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Mogę się założyć, że coś źle posklejałeś zawieszenie. Zobaczcie położenie piast względem ramy. W tym kole u góry rama jest osią symetrii (tak być nie powinno) a w tym kole co stoi na ziemi rama przechodzi powyżej piasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 Bardzo możliwe że poknociłem coś z zawieszeniem spróbuje coś omajsterkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 JA składałem ten model i jest to dąd fabryczny bo mi wyszło tak samo.Sprobuj to jakość odciąć i przykleić niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 To kurde trochę fatalnie jak faktycznie taki błąd jest z tą ramą czyli kupując ten model trza już sie liczyć z bawieniem przy ramie no nic innego Ci nie pozostaje zrób może tak jak Ci troni powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 31 Października 2007 Autor Share Napisano 31 Października 2007 spróbuje coś zrobić z zawieszeniem np opuszcze troche w dół aby koło dotykało ziemi i krzywizna nie będzie już taka widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Według mnie to nie jest wina ramy tylko zawieszenia a raczej montowania za wiechy jest źle wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Co by to nie było i z kogo winy proponuję odciąć i dopasować na nowo , tak jak napisał wcześniej tornado i regis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 1 Listopada 2007 Autor Share Napisano 1 Listopada 2007 Pokombinowałem z ramą i nie widać już takiej krzywizny Fotki wstawie niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 no ja się nie bawiłem i widać więc dobrze że tobie się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 17 Listopada 2007 Autor Share Napisano 17 Listopada 2007 tak wygląda rama z przyklejonymi bakami i kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Witam zacząłem robić wnętrze ale nie mam bardzo dostępu do aparatu postaram się jak najszybciej wstawić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Witam po dosyć długiej przerwie Oto następujące zdjęcia: części ramy, i wnętrze kabiny Części ramy: Szafki i wnętrze Wnętrze ściany narazie są one pomalowane na jeden klor ale będą dwukolorowe No i to by było na tyle jeżeli znajdęczas to jeszcze coś podłubie no i oczywiście wstawie foty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 witam mam pytanko: jakim sposobem udało ci sie zrobiś taki chrom na felgach i zbiornikach? sam robisz czy masz jakas firme która sie tym zajmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Baki i felgi były chromowane oryginalnie całą ramką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 znaczy sie tak jest w oryginale z italerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi