adamkijak Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Witam forumowiczow Jako ze MH-53 czeka na malowanie ktore niestety troche sie odlozy w czasie, zaczynam kolejny warsztat. Tym razem kolejny transformer MV-22 w barwach Korpusu. Model bedzie takze w pozycji zlozonej, co bedzie wymagalo przerobki lopat wirnikow oraz skrzydla ktore bedzie musialo byc obrocone o 90 stopni. To co zamierzam osiagnac: i tyle na ten moment: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Bardzo ciekawy projekt Adamie. Ja odkąd zacząłem grać w Splinter Cell, też mam na niego wielką ochotę. Życzę powodzenia i czekam na kolejne aktualizacje Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 No nie powiem ciekawe ustrojstwo do latania Chętnie zobaczę proces powstawania modeliku. Powodzenia A kolega Kornik to widać pozytywnie zakręcony skoro pogrywa w Splintera Ja też dawno temu śmigałem na tej grze Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 hmmm... chyba już wiem kto mi podwędził Osprey-a na Alledrogo..... ostatnio :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Adam - wybierasz takie same maszyny jak ja, tylko w większej skali . Masz kibica w pierwszym rzędzie, znaczy się zarezerwuje sobie miejsce, bo udaję się w miejsce urlopowego oddalenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKa Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 odbiegając od tematu to na Alledrogo wychaczyłem MiG-23MF (Bilek - 1/72) za 2/3 ceny hehe.a osprey pierwyj sort .kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Korpus Korpus? Przesuńcie się chcę na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Moses na tydzień odstąpię Ci fotelik, ale jak wrócę to zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Spoko, miejsca dla kazdego wystarczy Tego Osprey to za wielka woda kupilem bo w UK znalesc nie moglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Witam niedzielnym popoludniem. Projekt ruszyl z kopyta i na pierwszy ogien poszly wirniki i lopaty smigiel.Niestety na jednym z wirnikow walnelem babola i nie bardzo da sie teraz to poprawic, ciekawe czy ktos zauwazy? Wywalilem tez grab na tyle centroplata, takowy byl tylko na egzemplarzu testowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Fajnie fajnie, szkoda tylko że ta jedna łopatka przyklejona krawędzią spływu do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Maja 2011 Autor Share Napisano 8 Maja 2011 Fajnie fajnie, szkoda tylko że ta jedna łopatka przyklejona krawędzią spływu do przodu Szybko zauwazyles, szkoda ze ja nie bylem tak szybki to moze bym zdazyl poprawic. p.s. przesylka dotarla w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Jakbyś nie napisał że coś jest nie tak to by się nie zauważyło ;) Przesyłka dotarła wszystko jest ok, dzięki, będę jeszcze miał do Ciebie jedną sprawę ale to pośle na prva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Myślę, że nikt nie zauważy tak drobnego błędu, gdy całość modeli przyćmi swym wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Maja 2011 Autor Share Napisano 12 Maja 2011 Myślę, że nikt nie zauważy tak drobnego błędu, gdy całość modeli przyćmi swym wyglądem Dzieki za doping Skoti Tak na sucho zlozone: I taki zestawik dokupilem, zeby jakos lyso nie bylo na pokladzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Witam Można widzieć gdzie dorwałeś ten traktor z obsługą ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Maja 2011 Autor Share Napisano 13 Maja 2011 Jako ze mieszkam w Wielkiej Brytanii to kupilem w Hannats - taki znany tutaj sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Ja zanabyłem droga kupna tu: http://www.luckymodel.com/scale.aspx?search=Y&q_brand=&q_category=&q_scale=48&q_word=md-3&q_show_instock_only=N Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Witam z apdejtem. Juz prawie zlozony i gotowy do malowania, troszke detali stracilem na dziobie, wiec kupilem rylec do lini podzialu i poraz pierwszy cos tam sprobuje w tym temacie zadzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Możesz spać spokojnie wiedząc, że łopata wstawiona odwrotnie...? Ja bym poprawił. Tylko nie pisz, że już się nie da, bo się da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2011 Możesz spać spokojnie wiedząc, że łopata wstawiona odwrotnie...?Ja bym poprawił. Tylko nie pisz, że już się nie da, bo się da... Pewnie ze moge, nawet juz zapomnialem teraz mi przypomniales. Jako ze to nie jest opcja z pudla, to poprawienie tego babola wymagaloby rozbebeszenia calej samorobki i dorabiania. dopasowywania itd. Skrotem - nie chce mi sie, a odbioru modelu mi nie popsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Myślę, że trochę przesadzasz z tym rozbebeszaniem. Moim zdaniem - przynajmniej tak to z fotek wynika - wystarczy odciąć łopatę przy nasadzie od tej białej samoróbki, przekręcić o 180 stopni i przykleić ponownie. Odciąć można przy pomocy piłeczki zrobionej ze starej żyletki (albo kupić gotowca w sklepie modelarskim). Roboty na pięć minut, a satysfakcja gwarantowana na wieki..., nie licząc szacunku, jaki zdobędziesz u oglądających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 No tak, teraz tego BABOLA będzie widział każdy, choćby tylko śledzący ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2011 Myślę, że trochę przesadzasz z tym rozbebeszaniem. Moim zdaniem - przynajmniej tak to z fotek wynika - wystarczy odciąć łopatę przy nasadzie od tej białej samoróbki, przekręcić o 180 stopni i przykleić ponownie. Odciąć można przy pomocy piłeczki zrobionej ze starej żyletki (albo kupić gotowca w sklepie modelarskim). Roboty na pięć minut, a satysfakcja gwarantowana na wieki..., nie licząc szacunku, jaki zdobędziesz u oglądających... Czyli ze jak nie poprawie to mnie zjedziesz przy okazji galerii? Daj spokoj, mi to nie przeszkadza, a ze bedzie stal na mojej polce to mi odbioru nie popsuje. Jakbym nie wspomnial o tym ze go zle skleilem tobys nawet nie zauwazyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Ale się czepiacie. Dajcie żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi