bazylms Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Witam Chciałem zaprezentować mój drugi model w karierze. Model klejony prosto z pudła bez zadnych waloryzacji fotorawionkami, itp. Kolejny ma już kilka usprawnień, ale przy tem uważałem, że moje umiejętności są za małe aby zwiekszać koszt modelu . Dużą zaletą było to, iż model ma możliwość zdjęcia górnej części kadłuba, co umożliwiało łatwiejszy dostęp w czasie pracy do napędu i gąsienic. Wiem że posiada kilka niedociągnięć, jak nieprzewiercona lufa KM-u, kilka nieobrobionych nadlewek itp., a lufa działa to już katastrofa (może kiedyś wymienię na metalową). Tak jak przy Tygrysie, może kiedyś powstanie podstawka, ale to zależy od przestrzeni w domu. Ogólnie model sklejało się przyjemnie. I dwóch średnio udanych wojaków Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 czołg fajny, ale te figurki, nie usunięte linie podziału form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Bardzo zacnie wykonany Churchill. Slady eksploatacji mocne, ale moim zdaniem nie przesadzone. Ogólnie robi bardzo pozytywne wrażenie, choć jak zauważył kolega Nugget, figurki nie prezentuję nawet 10% jakości wykonania samego czołgu. Są wykonane niedbale, detale nie są podreślone, a oporządzenie ma złą kolorystykę. Musisz jeszcze potrenować i w miarę możliwości dokonać poprawek. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Hej, nie wiem czy tak powinno być, ale linia podziału form też nie jest usunięta na rurze z tyłu czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 No figurki są skopane, ale z tym mam największy problem. Co do rury to faktycznie musiałem o niej zapomnieć. Poprawię to przy okazji małych napraw jak skończę obecny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjas77 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) najwyraźniej ja się nie znam, poza tym jak twierdzą bywalcy, po sześciu latach się nie komentuje. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 (...) Interesujący komentarz po sześciu latach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 (...) Interesujący komentarz po sześciu latach ;) Ktoś tu chciał "zabłysnąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Ktoś tu chciał "zabłysnąć" Raczej odgryźć się za KRYTYKĘ ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Już dotarłem do sedna wyszukanej "strategii" czyli defekacja do basenu, w którym się chce nauczyć pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Tak czy owak - wstydź się kolego bazylms ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Tak wstydzę się. I obioecuję że już wiecej tak nie zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Tak wstydzę się. I obioecuję że już wiecej tak nie zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Ooo, zauważyłem, że to zorganizowana akcja . W sumie, z przyjemnością, ponownie obejrzę wszystkie pozostałe galerie Krzysztofa . Bardzo cenna, edukacyjna inicjatywa Kolego witjas77, kontynuuj dzieło, bądź konsekwentny, dawaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Ooo, zauważyłem, że to zorganizowana akcja .W sumie, z przyjemnością, ponownie obejrzę wszystkie pozostałe galerie Krzysztofa . Bardzo cenna, edukacyjna inicjatywa Kolego witjas77, kontynuuj dzieło, bądź konsekwentny, dawaj . Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi