mirand Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Witam.Jestem na etapie budowy Scanii wywrotki.Nie posiadam zdjęć z początku mojej pracy,dlatego przedstawiam zdjęcia ze stanu na dzień dzisiejszy.Proszę o wyrozumiałość bo jest to mój pierwszy post.Pozdrawiam Mirand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Witam, Zdjęcia są za duże, powinna być opcja na fotosiku "zmniejsz". Nie każdy ma tak szybkiego neta. Scania wygląda bardzo ładnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Dzięki brudowi nabrał charakteru, tylko że zrobiłeś to niezbyt dobrze. Jest raczej wysmarowany a nie zabrudzony. Przestrzeń pomiędzy tylnymi oponami jest czysta, a tam zostaje najwięcej brudu. Wewnętrzna strona ramy też czysta, błotniki od wewnątrz czyste. Wygląda to tak jakbyś brudził tam gdzie dostałeś pędzlem, no i nie widzę faktury błota. Na pierwszy rzut oka fajnie, ale jak popatrzeć i pomyśleć to jeszcze nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Kiper z Orlikowego Jelcza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Witam.Faktycznie kiper został zrobiony z kartonu,tylko trochę zmieniłem wymiary a konkretnie szerokość.Z brudzeniem zobaczmy jak wyjdzie ,to moje początki.Mirand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 27 Maja 2011 Autor Share Napisano 27 Maja 2011 Posiedziałem przy modelu i wyszło takie coś,lepsza czysta czy brudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Czysta-- firma dostała właśnie nowy wózek i na placu odbywa się oglądanie nowego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Oczywiście że jest lepiej, ale to dlatego, że brudzenie było źle zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Witaj. Bardzo fajna koncepcja, całość bardzo łanie się prezętuję. Jeszcze do tego przyczepka pawetka z koparką na niej ale to taka tylko moja wizja. Co do brudzenia to wydaje mi się że jak wywrotka budowlana to lepeij brudna ale tak jak piszę copycat jest to bardzo trudne ... ale terning czyni mistrza ;) Podsyłam link z relacji budowy Jelcza z którego wziąłeś kipra, jest super spatynowany ! http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=7768&postdays=0&postorder=asc&highlight=jelcz&start=0 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 No ładny, ale jeszcze goły. Nie brudź jej, nie ma sensu. Czysta wygląda ładniej. Plus za wywrot z kartonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Czysty czy brudny to wylacznie kwestia gustu. Dla mnie czysty wyglada o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi