Kubus92 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Kubelwagen firmy Academy w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Witam! Śliczny, wręcz uroczy! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Piękny, nie mogę się napatrzeć, tak bardzo mi się podoba. Gratuluję świetnego modelu ! Jedyne co bym w nim poprawił to ten składany dach, ale mimo tego i tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Dzięki A składany dach i tak był poprawiany, wyglądał gorzej, uwierz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Przyjemny dla oka, i to bardzo, ale ja zapytam, skąd on spadł? Zrzucili go z desantu? Bo sam chyba nie podjechał pod ten szlaban, żadnych śladów kół nie ma (JAKIEŚ powinny być) A tak po za tym, naprawdę ładnie zrobiony kubełek pozdrawiam, Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Popieram zdanie poprzedników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Fajny szkrab, sympatyczna podstawka. Lubię takie wiosenne kolorki. Pytanko, te narzędzia rzeczywiście tak były mocowane? Nie rzuciło mi się to nigdy w oczy. Ale specjalnie też się tym autkiem nie interesowałem, dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Przyjemny dla oka, i to bardzo, ale ja zapytam, skąd on spadł? Zrzucili go z desantu? Bo sam chyba nie podjechał pod ten szlaban, żadnych śladów kół nie ma (JAKIEŚ powinny być)A tak po za tym, naprawdę ładnie zrobiony kubełek pozdrawiam, Forest Na takim suchym podłożu nie koniecznie musiał zostawiac ślady Pytanko, te narzędzia rzeczywiście tak były mocowane? Nie rzuciło mi się to nigdy w oczy. Ale specjalnie też się tym autkiem nie interesowałem, dlatego pytam Narzędzia było mocowane przeważnie w dwóch miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Fajny "maluch". Kawał świetnej roboty. Też mi w oczy rzuciło się mocowanie narzędzi, czy powinny tak wystawać. Mam "kubełka" w 1/48 Afrika Korps i tam narzędzia leżały na błotnikach, ale może w wersji europejskiej było inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Na takim suchym podłożu nie koniecznie musiał zostawiac ślady Hmm, droga wygląda na piaszczystą, więc chyba jednak tak w końcu to nie asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 Z tego co pamiętam instrukcja mówiła to samo, ale generalnie sam mogłem też trochę "przegiąć" w 2 stronę gdyż dorobiłem całe narzędzia sam bo jakość wykonania zestawowych było co najmniej tragiczna. EDIT: Na takim suchym podłożu nie koniecznie musiał zostawiac ślady Hmm, droga wygląda na piaszczystą, więc chyba jednak tak w końcu to nie asfalt No w sumie tak. Dobra, moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Bardzo fajna scenka. Model ładnie pomalowany, otoczenie również przyjemne dla oka. Trochę brakuje mi kurzu i brudu, ale to kwestia gustu w sumie. Model Academy to Gniot przeraźliwy, ale jak widać ładne malowanie dużo mu dodaje uroku i na babole merytoryczne już się tak bardzo nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi