Jurgen Napisano 27 Lipca 2011 Autor Share Napisano 27 Lipca 2011 No właśnie muszę pomalować nadbudówkę a potem naklejać pokładzik. Na razie jednak nie mam kiedy sie za to zabrać , mam sezon w pełni w biurze i sporo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 No właśnie muszę pomalować nadbudówkę a potem naklejać pokładzik. Na razie jednak nie mam kiedy sie za to zabrać , mam sezon w pełni w biurze i sporo się dzieje. Sezon letni nie sprzyja pracom w stoczni No nic, czekamy... do jesieni ;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 To co jest za oknem /Łódź/ to już jesień więc Jurgen dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 To co jest za oknem /Łódź/ to już jesień więc Jurgen dawaj fotki Trudno się z tym nie zgodzić Czekamy na fotony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Nie tylko w Łodzi jest taka "przepiękna pogoda" Więc proponuję żeby wszyscy ruszyli z tematami jak zimą i jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Jurgen już stroi Bismarcka na Boże Narodzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Wszystkie światełka zostały przerobione i rozbudowane mam nadzieje że i wam sie to tak bardzo spodoba jak mi. Wallace Boże Narodzenie już bliżej niż dalej więc coś pod choinką musi świecącego leżeć .A tak serio to nawet nie pamiętam kiedy coś poza światełkami robiłem.Nie ma czasu , a właściwie mam ale spędzam go poza domem jak każdy w wakacje chyba .Niech tylko pogoda się torszkę spier.... albo niech szybciej ciemno będzie to wtedy coś będę działał dalej . Puki co pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Już dawno nie widziałem pogody w Łodzi, bywają jakieś przebłyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Jurgen, o ile sam pomysł jest bardzo ok, o tyle kolorowe światełka nijak mnie nie przekonują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamP Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Włącznik świateł można umieścić w podstawce pod model. Tam również można ulokować baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Jurgen, jakieś postępy w temacie ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Października 2011 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2011 Jurgen, jakieś postępy w temacie ? ... A no właśnie - dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Pewnie go prąd popieścił jak diody podłaczał Ja przez ten czas przylepiłem dwa stery do szalup /średnio jeden na miesiąc / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 He to nie źle Abir Narobiłeś się Muszę iść na strych któregoś dnia po mojego Tirpitza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Fakt, bardzo zaniedbałem swoje "zabawki" jeszcze troszke i będzie więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Witam Wczoraj odwiedziłem stocznię , prace ruszają na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 a gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Dokładnie, po tylu miesiącach? Chcemy fotki - chcemy fotki - chcemy fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezet101 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 @Jurgen - dawaj dawaj! Mój Tirpitz Academy przeleżał 2 lata nietknięty, razem z blaszkami, lufami etc., aż wreszcie... kupiłem Tirpitza Revella i... na razie powędrował do szafy Powinienem dokupić blachy do Revella, ale jakoś mi szkoda tych do Tamiya/Academy - bo to bardzo bogaty zestaw. Nie wiem, czy łatwo go będzie zaadaptować do Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi