Gościu Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Witam. Ostatnie dwa dni zaowocowały takim czymś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Fajowe. A tych niemców to użyłeś z tąd: viewtopic.php?t=17209&highlight= Edytowane 2 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2011 Nie, stąd: http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=LF0099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Ty to robisz na złość chyba Ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Heh też przez pierwszy moment myślałem, że podebrałeś figurki z wrześniowej dioramki. O wykonaniu pracy ciężko mi cokolwiek napisać, bo za każdym razem jestem pod ogromnym wrażeniem. Co mi się jeszcze podoba w Twoich pracach, to pomysłowe "ozdabianie" podstawek. Flaga wyszła po prostu świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 raduje się serce jak się patrzy na takie scenki! bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 W dwa dni taka scena? Ekspresowe tempo. Widok miły oku i bardzo ciekawie przedstawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 , bo co tu pisać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Trzeba było przebic tych szkopów tym bagnetem . Rewelacyjna scenka. Poziom, nieosiągalny dla mnie, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lipca 2011 Autor Share Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi