olej1965 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Witam Warsztat zakończony więc teraz owoce. Tytuł tego "dzieła" to " BERATUNG " (pol. Narada ) Jest to Pojazd Oberfeldweb`la Hansa Mausberga z s Pz.Abt 505 z okolic Kenigsberga z zimy 44-45r. Nie zachowały się żadne zdjęcia tego pojazdu,ale dzięki pomocy ludzi dobrej woli z tegoż forum (jeszcze raz wielkie dzięki), udało się ustalić bardzo prawdopodobny wygląd 311 Tygrysa. Oto kilka fotek. Te mniejsze to po kliknięciu wielkości oryginalne fotek (czyli duże). Komentarze mile widziane Pozdrawiam I tu jeszcze oryginalne wymiary dwóch fotek z warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Zacna diorama. Można wiedzieć z czego została wykonana choinka? Czy to gotowy produkt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Pomysł na dioramę bardzo fajny, choć małe zdjęcia uniemożliwiają solidną ocenę. Szczególnie detale czołgu nie zostały należycie zaprezentowane, a szkoda bo na pewno jest co pokazać Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2011 Pomysł na dioramę bardzo fajny, choć małe zdjęcia uniemożliwiają solidną ocenę. Szczególnie detale czołgu nie zostały należycie zaprezentowane, a szkoda bo na pewno jest co pokazać Pozdrawiam Kornik Jak klikniesz miniaturkę to otworzą ci się duże foty.(Większe niż ekran monitora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 No kociak robi duże wrażenie. Cała diorama, super, a model po prostu zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Piękna robota, mnie osobiście urzekło pierwsze zdjęcie . Całość, jak dla mnie, ładnie skomponowana. Gratuluję świetnego pomysłu i czekam na następne prace. Może coś znowu z sPzAbt 505? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Przyjrzałem się po raz kolejny Twojemu projektowi i muszę przyznać Ci dużego plusa za umiejscowienie figurek. Fajnie ze sobą współgrają. Nie ma tutaj sztuczności. Bardzo fajnie wyszło Ci również drewno, które dopełnia ogólnego realizmu scenki. Patrząc na mundury aż się człowiekowi zimno robi Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Achy i ochy- ale nad figurkami jednak musisz popracować! Te "przetarcia" mogłyby ujść na pojazdach- na figurkach robią wrażenie zeskrobanego czy złuszczonego lakieru. Zadbaj o twarze. Do pracy! Do pracy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 gartualcje przede wszystkim za ten śnieg, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Bardzo, bardzo mi się podoba.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 piękna praca. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Bardzo mi się podoba. Jak zrobiłeś drzewko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Potwierdzam ,ze pomysł świetny. Prawda ,że nad figurkami musisz popracować. I drzewko faktycznie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 model czy figurki swoją drogą, ale super wyszła ci rudera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Dziękuje za dobre słowo. Nie myślałem że ten temat znowu " ożyje " w końcu to praca z przed prawie 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Cóż... 4 lata temu to mnie tu jeszcze nie było Poza tym równie spektakularny efekt będzie prezentować za następnych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi